Pro România și-a prezentat candidații la Eforie, Comana și Băneasa

713
Pro România și-a prezentat candidații la Eforie, Comana și Băneasa - proromania-1593794485.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Pro România, filiala Constanța au organizat, vineri, o conferință de presă la care au participat președintele organizației de la malul mării, deputatul Mircea Dobre, secretarul general al filialei, Răzvan Filipescu și trei candidați la primăriile din județul Constanța.

Astfel, la Eforie va candida Ionuț Motoi, de 37 de ani, fost pilot, actualmente antreprenor. Printre altele, el a explicat de ce a ales să intre în lupta electorală.

"Acum ceva timp, m-am gândit cu soția mea să plecăm din țară, pentru că, după 15 ani de antreprenoriat, timp în care m-am lovit de instituțiile statului de la A la Z, trăiam cu senzația că port un război continuu. Apoi, m-am gândit că, dacă și noi cei care putem să facem ceva plecăm, cine va mai face schimbarea. Astfel, am ales să fac schimbarea și m-am înscris la Pro România. Pentru început, vin cu trei lucruri concrete: debirocratizarea, eliminarea hârtiilor din administrație și trecerea la documente electronice, dar și instalarea de panouri fotovoltaice, pentru a avea energie electrică mai ieftină", a spus Ionuț Motoi.

De asemenea, în comuna Comana va candida Iulian Udriște, în vârstă de 40 de ani, de profesie agricultor.

El a spus că s-a decis să candideze deoarece dorește să schimbe ceva în Comana, comună care, după cum susține acesta, "nu are un metru de asfalt", dar nici locuri de joacă sau de socializare pentru pensionari.

La rândul lui, candidatul Pro România la Primăria Băneasa, Cornel Dima, în vârstă de 55 de ani, a spus că își propune mai multe proiecte ce țin de educație, sănătate și infrastructură.

Prezent la eveniment, deputatul Mircea Dobre a spus că niciunul dintre cei trei candidați nu a mai făcut politică și că este bucuros deoarece au ales Pro România. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8284 secunde