Lucian Romașcanu despre Adrian Solomon: Din ce am văzut și în imagini, lucrurile nu sunt foarte în regulă

153
Lucian Romașcanu despre Adrian Solomon: Din ce am văzut și în imagini, lucrurile nu sunt foarte în regulă - 1-1594214819.jpg
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat, miercuri, în privința comportamentului deputatului social-democrat Adrian Solomon, implicat în scandalul dintr-un fast-food din Capitală, că lucrurile "nu sunt foarte în regulă" din ce se vede în înregistrări, iar ''o asemenea atitudine nu este tolerabilă'', conform Agerpres.


"Din păcate, din ce am văzut și în imagini, lucrurile nu sunt foarte în regulă. Este o abatere a unui membru de partid, dar, cum aș vrea să înțeleagă toată lumea, nu este o chestiune care să reprezinte partidul sau să însemne ceva din punct de vedere al întregului partid. După cum știm, în toată această perioadă, PSD a avut o atitudine extrem de corectă. Avem acest incident, comparativ cu guvernanții care ar trebui să ne fie exemplu și care ne-au dat exact contraexemple mult mai multe, din nefericire știm situația cu premierul și cu băutura din sediu", a spus Romașcanu, înainte de ședința conducerii colective interimare a PSD.


El a adăugat că Adrian Solomon va explica modul în care s-a adresat angajatului de la fast-food, adăugând că "este o chestiune blamabilă".


"Domnul Solomon a fost amendat în două rânduri, dânsul a spus că va contesta acele procese-verbale, vedem cum se pronunță justiția. Din punctul nostru de vedere, principial, o asemenea atitudine nu este tolerabilă. (...) Există un BPN, o să vedem dacă se ia în discuție acest lucru. Vă aduc aminte, domnul Orban, care ne spune să facem distanțare, să purtăm măști, s-a strâns cu toți colegii în biroul dumnealui de la Palatul Victoria, și nu în vreo șaormerie, și nu țin minte să fi fost sancționat de PNL. Domnul Rareș Bogdan și domnul Costel Alexe la fel. Deci fiecare partid are și sincopele lui", a menționat acesta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8647 secunde