Gabriel Mutu: Nicio persoană care a participat duminică la evenimentul PNL nu a fost trimisă de PSD

225
Gabriel Mutu: Nicio persoană care a participat duminică la evenimentul PNL nu a fost trimisă de PSD - dcec7ff884c65df22d690a4bbefb7fc3-1593957759.jpg
Nicio persoană care a participat duminică la evenimentul PNL nu a fost trimisă de Partidul Social Democrat sau de Primăria Sectorului 6, afirmă primarul Gabriel Mutu, conform Agerpres.


Precizările sale vin în contextul în care conferința de presă pe care a susținut-o președintele PNL București, ministrul Muncii Violeta Alexandru, a fost întreruptă de un pensionar care i-a solicitat mărirea pensiilor.


"Primul lucru pe care ar fi trebuit să îl facă doamna ministru Violeta Alexandru era să își ceară scuze cetățenilor din sector pentru dezastrul lăsat de guvernarea liberală după mandatul 2012 - 2016. Ar face bine să nu denatureze realitatea și să nu se mai filmeze în fața clădirilor proprietate privată, pe care le prezintă ca fiind în administrarea Primăriei Sector 6, pentru că nu sunt. Să își asume nenorocirile pe care cei din guvernarea PNL le fac oamenilor amărâți și să nu mai dea vina pe altcineva pentru neputința PNL de a face ceva bun. Să majoreze pensiile, așa cum este prevăzut în legea promulgată de PSD. Nicio persoană care a participat la acest eveniment nu a fost trimisă de PSD sau de autoritatea locală. Altă dezinformare transmisă de doamna ministru și echipa PNL Sector 6", precizează Gabriel Mutu.


Violeta Alexandru urma să prezinte, duminică, raportul "Cartea Neagră a guvernării locale 2016 - 2020 Mutu/PSD".


Pensionarul a venit în fața pupitrului la care se afla Violeta Alexandru și a început să-și strige nemulțumirile, cerând mărirea pensiilor și acuzând actuala guvernare de minciună.


Ministrul Muncii și-a întrerupt conferința de presă, mergând să discute cu persoana nemulțumită.


"Îmi pare rău că PSD se folosește de necazurile oamenilor. Nu așa se face politică în România. PSD folosește oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administrație în România, trimițând pensionari amărâți să se exprime la o conferință de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi", a spus Violeta Alexandru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9568 secunde