Cu susținerea Consiliului Județean Constanța

Două terenuri de sport multifuncționale, în comuna Lipnița

343
Două terenuri de sport multifuncționale, în comuna Lipnița - douaterenuridesport1-1574111901.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, alături de primarul comunei Lipnița, Florin Crăciun, a inaugurat terenurile de sport din Lipnița și Coslugea. 


Cele două terenuri sintetice multifuncționale în suprafață de 480 mp, respectiv 527 mp au fost realizate la standarde moderne cu susținerea Consiliului Județean Constanța. Cele două terenuri multifuncționale sunt dotate cu instalații nocturne și pot asigura practicarea mai multor sporturi - fotbal, baschet și handbal. Lucrările au fost finalizate în doar două luni și jumătate, acestea începând în luna august a anului 2019. Valoarea celor două terenuri sportive s-a ridicat la suma de aproximativ 340 mii lei. 


"Prin mișcare ne îmbunătățim calitatea vieții și de aceea aceste două terenuri de sport sunt deosebit de importante pentru copiii din localitățile Lipnița și Coslugea. Aici, ei vor putea practica diverse sporturi, atât în timpul orelor de curs, cât și în afara acestora. Sportul înseamnă sănătate și disciplină și este vital să fie practicat încă de la vârste fragede. 


De asemenea, am vizitat și lucrările la drumul comunal DC47, care face legătura între DN3 și localitatea Coslugea, drum foarte important pentru locuitorii de aici", a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. 


XXX 
Vizita a continuat și la șantierul drumului comunal DC47, care face legătura între localitatea Coslugea și DN3. Aici au fost turnați, până acum, 5.400 mp de covor asfaltic, precum și 350 mp de plombe asfaltice. Lucrările au costat, până în prezent, aproximativ 435.000 de lei, fondurile fiind asigurate de Consiliul Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5747 secunde