Consilierii județeni, reuniți în ultima ședință a anului 2019

285
Consilierii județeni, reuniți în ultima ședință a anului 2019 - consiliuljudeteansedinta13-1576238614.jpg
În urmă cu puțin timp, consilierii județeni s-au reunit în cadrul ultimei ședințe din acest an. Întâlnirea are loc în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța.

Aleșii județeni sunt colindați de un grup de copii de la Centrul Ovidiu și mai mulți elevi de la diverse instituții din Constanța.

Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte de interes județean, printre acestea fiind și cel care vizează aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale județului Constanța pe anul 2019. În acest context, alte 11 proiecte fac referire la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli dar și a listei de investiții aferente anului 2019 pentru instituțiile din subordinea Consiliului Județean Constanța. Astfel, este vorba despre Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf.Apostol Andrei" Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Teatrul de Stat Constanța, Biblioteca Județeană "I.N.Roman" Constanța, Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Albatros, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Maria Montessori și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Delfinul.


Toate aceste proiecte au primit vot favorabil.  

Tot în cadrul ședinței s-a aprobat și formularea unei solicitări de preluare a unor bunuri imobile din domeniul public al Orașului Negru Vodă în domeniul public al Județului Constanța.

De asemenea, un alt proiect care a primit voturile aleșilor județeni face referire la aprobarea Acordului colectiv de muncă și a Contractului colectiv de muncă aplicabile la nivelul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța pentru anul 2020.

Și nu în ultimul rând, în ședință s-au aprobat taxele speciale pentru activitățile de stare civilă și evidență a persoanelor, prestate de către Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, pentru anul 2020 dar și a taxei speciale pentru furnizarea datelor cu caracter personal, la nivel teritorial, de către Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, pentru anul 2020.

La finalul ședinței, președintele CJC Horia Țuțuianu a urat celor prezenți sănătate și sărbători fericite. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6585 secunde