Mai multe ştiri online:

Zina Dumitrescu, răsfăț culinar cu… gogoși

Ştire online publicată Luni, 18 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
În vârstă de 82 de ani, celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu a acordat, ieri, un interviu emoționant la Antena Stars.
Aflată la un azil pentru vârstnici, unde primește îngrijirea de care are nevoie, celebra creatoare de modă a povestit detalii din viața de zi cu zi, dar și despre prietenii și fostele sale eleve care continuă să o viziteze. Chiar și acum, Mama Zina mărturisește că respectă ritualurile de frumusețe pe care le-a urmat toată viața și, la fel ca în tinerețe, încearcă să mănânce echilibrat, însă fără să renunțe la un răsfăț culinar ocazional cu gogoși sau cartofi prăjiți, mâncărurile sale preferate. 


După ce a cunoscut toate secretele din lumea modei și a cunoscut culturi din întreaga lume, Zina Dumitrescu a dezvăluit însă și câteva reguli valabile în oricare eră, care pot ajuta orice femeie să se simtă frumoasă și puternică. 


„A revenit moda, dar eu mereu am spus că o femeie trebuie să ia ce îi vine bine, ce îi pune în evidență părțile frumoase și ce îi ascunde, în același timp, defectele pe care le are”, a spus celebra creatoare de modă. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7173 secunde