Se anunță nuntă mare în showbiz: vedeta și-a anunțat logodna, după doar o lună de relație

278
Se anunță nuntă mare în showbiz: vedeta și-a anunțat logodna, după doar o lună de relație - inel361012900-1528818908.jpg
După relația eșuată cu Mac Miller, după doi ani de iubire, Ariana Grande a mers mai departe, iar acum are din nou planuri de nuntă. Ariana Grande s-a logodit cu Pete Davidson și, după câte se spune, artista e cum nu se poate mai fericită.






Ariana Grande s-a mișcat extrem de repede după ce s-a despărțit de rapperul Mac Miller, relația dintre ea și actualul ei iubit, Pete Davidson, având doar o lună vechime. Spre deosebire de fostul ei iubit, care nici după doi ani de relație nu s-a decis să pună marea întrebare, Pete a fost mult mai rapid și i-a pus artistei marea întrebare, iar ea, evident, a spus DA.

Lucrurile s-au încins foarte repede între cei doi, în decurs de o lună ei făcându-și și două tatuaje identice, pentru a-și demonstra unul altuia sentimentele. Atât Ariana, cât și Pete au 24 de ani și este prima logodnă pentru ambii. Relația lor pare să se fi clădit, în ambele cazuri, pe ruinele alteia eșate, atât Ariana, cât și Pete ieșind recent din câte o poveste de iubire dureroasă. Chiar dacă nu se știe când s-au cunoscut cei doi și cum au reușit în timp atât de scurt să se îndrăgostească nebunește și să-și facă planuri de viitor, se pare că relația lor are mari șanse de materializare.

Ariana Grande și rapperul Mac Miller început să se întâlnească în anul 2016, însă cei doi erau amici încă din anul 2012. În 2013, artista a lansat melodia "The Way" în colaborare cu Mac, iar aceea a fost scânteia care a aprins focul. Cei doi artiști au fost împreună doi ani de zile și își făcuseră chiar planuri de căsătorie, doar că, într-o zi, a venit ca un fulger vestea despărțirii. "Ei au discutat despre locații, lista cu invitați și destinații pentru luna de miere. Mac voia să se căsătorească în Hawaii, în timp ce Ariana spunea că i-ar plăcea să se căsătorească în Florida, acolo de unde e ea, iar luna de miere să fie în Hawaii", scria presa internațională cu puțin timp înainte ca cei doi să-și spună definitiv adio. Despărțirea ar fi survenit, conform variantei oficiale, din cauza programului încărcat pe care îl aveau amândoi. Acum, Ariana este din nou la un pas de căsătorie…



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6001 secunde