E oficial! Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood este istorie

388
E oficial! Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood este istorie - irinashayksibradleycooperlaplaja-1559910583.jpg
După patru ani împreună, Bradley Cooper și Irina Shayk și-au spus "Adio și n-am cuvinte". Actorul de Oscar de 44 de ani și modelul rus de 33 de ani și-au început povestea de dragoste în 2015, iar în martie 2017 au devenit părinții unei fetițe, Lea De Seine.


Deși se zvonește de mult timp că cei doi ar avea probleme în relație, iată că deznodământul trist a venit ieri, iar surse apropiate celor doi susțin că despărțirea a avut loc în termeni amiabili, Bradley și Irina luând decizia să îmaprtă custodia micuței lor. 


Primele zvonuri legate de despărțire au apărut ieri, când Irina a fost fotografiată cărând un troler în mașina ei, din casa pe care o împărțea în Los Angeles cu Bradley Cooper, în zona Pacific Palisades.

Cu o zi înainte, Bradley a fost fotografiat arătând destul de abătut în timp ce ieșea din casa din Malibu a unui amic.

Surse apropiate celor doi susțin că între ei lucrurile s-au răcit de mult, fetița lor de doi ani fiind cea care i-a ținut până acum împreună.

Nu știm încă dacă apropierea dintre Lady Gaga și Bradley Cooper în urma filmului A Star is Born a avut vreo influență în această surprinzătoare despărțire, scrie okmagazine.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5032 secunde