Cristiano Ronaldo, tată de gemeni

214
Cristiano Ronaldo, tată de gemeni - 87e8e937f70446b49d1efa4b7929a8e8-1497166338.jpg
Cristiano Ronaldo, căpitanul selecționatei de fotbal a Portugaliei și atacantul vedetă al echipei Real Madrid, ar fi devenit tată de gemeni joi, a relatat sâmbătă canalul de televiziune portughez SIC.


Potrivit presei portugheze, care nu indică sursa, copiii, o fată și un băiat, s-au născut la 8 iunie. Numele lor este Eva și Mateo, relatează France Presse.

Ca și în cazul primului său copil, Cristiano Junior, născut în iunie 2010, cvadruplul câștigător al Balonului de Aur a folosit o mamă surogat care trăiește pe coasta de vest a Statelor Unite.

La începutul lunii martie, tabloidul britanic The Sun a scris deja că portughezul de 32 de ani așteaptă gemeni. Aceștia vor fi aduși cu avionul la vila starului de câteva milioane de euro de la periferia capitalei spaniole.

Potrivit The Sun, Cristiano Junior ar fi fost născut de o mamă surogat din San Diego, California, a cărei identitate este, de asemenea, necunoscută.

În prezent, recentul câștigător al Ligii Campionilor 2017 cu Real Madrid se pregătește cu selecționata portugheză pentru Cupa Confederațiilor, ce va avea loc în Rusia între 17 iunie și 2 iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6355 secunde