Criminalul polițistului din Timiș, arestat pentru 30 de zile

229
Criminalul polițistului din Timiș, arestat pentru 30 de zile - 62052168-1559909431.jpg
Magistrații Tribunalului Timiș au emis, vineri, mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Recaș. Bărbatul, încarcerat în prezent la penitenciarul din Timițoara pentru că are de ispășit o pedeapsă de patru ani și jumătate pentru tâlhărie, este cercetat acum pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.


Criminalul Ionel Marcel Lepa a fost scos, vineri, din Penitenciarul Timișoara, unde a fost încarcerat încă de joi dimineață, și adus sub escorta trupelor speciale de intervenție la Parchetul de pe lânga Tribunalul Timiș. Anchetatorii au vrut să afle de la el ce s-a întâmplat din momentul în care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei până la prinderea lui.

Ionel Marcel Lepa le-a spus anchetatorilor că nu a vrut să-l ucidă pe Cristian Amariei, ci a vrut să tragă în zona picioarelor. L-a nimerit în partea superioară a trupului. 


Lepa le-a povestit anchetatorilor și ce a făcut după crimă. Potrivit news.ro, Lepa a spus că pe perioada căutărilor s-a ascuns în locuri cu vegetație înaltă.

Ionel Marcel Lepa este încarcerat la Penitenciarul Timișoara pentru că are de ispășit o pedeapsă de patru ani și jumătate pentru tâlhărie, după ce a încercat să fure motorină dintr-o fermă agricolă, fiind prins de paznic pe care l-a amenințat cu un cuțit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 4.7791 secunde