Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară. Ce nume va primi copilașul

507
Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară. Ce nume va primi copilașul - ancasereasiadisn-1555920848.jpg
Anca Serea (38 de ani) este însărcinată pentru a șasea oară și îi va dărui lui Adrian Sînă (42 de ani) cel de-al patrulea copil. Vedeta a făcut primele declarații despre sarcină și a dezvăluit sexul bebelușului, dar și ce nume va primi.


Vedeta a dezvăluit cum a decurs această sarcină, subliniind că se bucură că au trecut problemele și că acum se simte în formă foarte bună, deși anul trecut a ajuns de mai multe ori la spital din cauza anemiei severe cu care se confruntă. "Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică", a povestit Anca pentru revista Unica. Cel de-al patrulea copil pe care Anca i-l va dărui lui Adi Sînă va fi fetiță. 


Cei doi o vor boteza Leeah. "Probabil o va chema Leeah. Ne-am gândit să fie în același registru biblic", a declarat Anca Serea pentru Unica, potrivit Libertatea. Anca Serea și Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (6 ani), pe Ava (5 ani) și pe Moise (3 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soțul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (17 ani) și pe Sara (10 ani).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Monden : Anca Serea, vacanță romantică la Londra
Pagina a fost generata in 1.5602 secunde