ANCA PANDREA, INTERNATĂ DE URGENȚĂ LA SPITAL! VECINII AU GĂSIT-O ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE

786
ANCA PANDREA, INTERNATĂ DE URGENȚĂ LA SPITAL! VECINII AU GĂSIT-O ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE - ancapandreainternatadeurgentalas-1530261194.jpg
Clipe de groază pentru Anca Pandrea (72 de ani)! Actrița a suferit un accident joi seară (28 iunie). Vecinii ei au găsit-o plină de sânge în curtea ei și au sunat imediat la 112. Se pare că înainte de asta, văduva lui Iurie Darie ar fi fost prezentă la un eveniment cultural, unde nu s-a simțit prea bine.


Anca Pandrea a fost la evenimentul "Ziua Ziariștilor", alături de bunul ei prieten, pictorul Elian Băcilă. Artistul a primit un premiu în cadrul evenimentului, iar actrița a mers să-l susțină. Din păcate, însă, când a ajuns acasă, Anca Pandrea nu s-a simțit deloc bine. Ea a fost transportată de urgență la spitalul Floreasca din București care se află în apropiere de casa ei. Vecinii actriței spun că au găsit-o inconștientă, într-o baltă de sânge, scrie cancan.ro


De asemenea, în cadrul evenimentului ea ar fi avut un comportament ciudat, potrivit click.ro. La spital, starea Ancăi Pandrea s-a îmbunătățit și este acum internată în stare stabilă.


În luna februarie, Anca Pandrea s-a confruntat cu alte probleme de sănătate. Actrița a avut gripă și abia se mai ținea pe picioare când a fost internată. Simptomele gripei sunt febră 39-40 Grade Celcius, frisoane, cefalee, dureri musculare, astenie fizică, congestionarea faringelui, răgușeală până la afonie, tuse frecventă uscată obositoare, inapetență, grețuri și vărsături.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7962 secunde