A murit un actor iubit! "A fost un dar oferit lumii!"

602
A murit un actor iubit!
John Wesley, actorul cunoscut pentru rolul Dr. Hoover din "The Fresh Prince of Bell Air", a murit la vârsta de 72 de ani.



Wesley a încetat din viață din cauza unor complicații provocate de cancer (mielom multiplu – un cancer rar care afectează anumite celule albe din sânge), a confirmat familia sa pentru Variety.


"John Wesley a fost un dar oferit lumii, iar blândețea și grația lui sunt imortalizate în munca din teatru, televiziune și film. Am inima frântă pentru că am pierdut un prieten azi", a transmis managerul său.


Născut pe 3 august 1947, în Statele Unite, John Wesley Houston a urmat cursurile universităților California și San Diego. Înainte de a începe o carieră în actorie, el a fost militar în Vietnam, în timpul războiului.

De-a lungul carierei, a lucrat cu Denzel Washington, Albert Finney, Barbra Streisand, Tim Burton și Morgan Freeman. Wesley a jucat în peste o sută de filme și producții de televiziune, între care "The Fresh Prince of Bel Air", "Missing in Action", "Big Fish", "Stop, Or My Mom Will Shoot", "Always Outnumbered" și "Martin". A avut rolul mici în "Frasier", "The Jefferson’s", "Benson" și "The Man from U.N.C.L.E.".

Cel mai recent, el a făcut parte din distribuția "The Midnighters" (2016), thriller regizat de Julian Fort. Ultimul lui proiect a fost "Second Acts", un scurtmetraj regizat de Anya Adams.

John Wesley a jucat în spectacole precum "Macbett", după satira lui Eugène Ionesco, și "Toys in the Attic", după Lillian Hellman, la Old Globe Theatre, dar și în "An American Clock", după Arthur Miller, și "Wild Oats", la Mark Taper Forum, scrie tabu.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0126 secunde