HOROSCOP

172

Articole recomandate

Berbec: Sunteți îndrăgostit, dar vă este teamă să faceți primul pas? Neliniștea din sufletul dumneavoastră este un semn clar că lucrurile trebuie să se întâmple, așa că nu mai stați pe gânduri, faceți-vă curaj!

Taur: În această zi, veți fi ocupat cu tot felul de treburi gospodărești și discuții cu familia. Simțiți nevoia să faceți o mulțime de schimbări, dar acestea presupun și cheltuirea unor sume importante de bani.

Gemeni: Astăzi, simțiți nevoia să clarificați niște aspecte ale unei colaborări mai vechi și chiar să renunțați la aceasta. Oricum, este momentul potrivit să trageți linie și să fiți foarte atenți la anturaj.

Rac: Săptămâna aceasta, veți scăpa de problemele care vă apasă. Altfel spus, soarele va răsări și pe strada voastră și veți avea un câștig de bani însemnat.

Leu: Astăzi este ziua provocărilor. Lăsați deoparte grijile cotidiene, urcați-vă în mașină și mergeți unde vedeți cu ochii. Aveți nevoie de o excursie în aer liber, pentru a vă încărca bateriile.

Fecioară: Ziua de luni va dovedi cât de creativi sunteți. Se pare că ideile dumneavoastră prind contur foarte repede, iar cei din jur vor aprecia ceea ce intenționați să faceți.

Balanță: Treceți printr-o zi mai dificilă. Vă simțiți vulnerabil sau vă încearcă un puternic sentiment de limitare, ca și când totul se întâmplă și se schimba fără să puteți interveni.

Scorpion: Prietenii nu sunt întotdeauna ceea ce vor să pară? Nu-i nimic! Poate ar trebui să vă împăcați cu ideea și să vă gândiți că ei au avut un scop bine definit în relația cu dumneavoastră și este mai bine ce s-a întâmplat.

Săgetător: Astăzi este una din zilele în care sunteți greu de mulțumit, pentru că aveți tendința să vă uitați mai mult la lipsuri decât la motivele de recunoștință și bucurie care există în viața dumneavoastră.

Capricorn: Experiențele zilei de azi, chiar dacă par a fi provocatoare, vă ajută să vă dați seama ce alegeri au fost păguboase, mai ales din punct de vedere financiar.

Vărsător: Pentru nativii din această zodie, este o zi excelentă. Aveți noroc în dragoste, vă faceți remarcat la birou, iar toată lumea vă laudă. Aveți, însă, grijă cât mâncați, pentru că există riscul unor dereglări.

Pești: Ziua de luni este o zi bună pentru a ieși din rutina de zi cu zi. Ca urmare, puneți mâna pe telefon și sunați o persoană dragă vouă. S-ar putea ca acest telefon să vă ajute să refaceți relația de prietenie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Mai 2020
Stire din Fun : Femeile, la spovedit
Sâmbătă, 30 Mai 2020
Stire din Fun : Când școala nu-i chiar simplă
Sâmbătă, 30 Mai 2020
Stire din Fun : Propunere indecentă în tren
Sâmbătă, 30 Mai 2020
Stire din Fun : Secretul unei căsătorii fericite
Sâmbătă, 30 Mai 2020
Stire din Fun : Jurnalul unui român normal
Pagina a fost generata in 1.4975 secunde