Horoscop

226

Articole recomandate

Berbec: Tendința principală a acestei zile te avantajează, pentru că te trimite la rădăcina unor probleme pe care nu le-ai înțeles până acum. Înțelegându-le, vei fi și cu un pas mai aproape de a le găsi rezolvarea.

Taur: Ai tot curajul de care e nevoie pentru a regla anumite chestiuni de familie, dar ar trebui să îți pui întrebarea dacă e suficient să ai curaj…

Gemeni: Ai mare nevoie de liniște interioară, dar și de sinceritate. Practic, sinceritatea e condiția esențială ca să ajungi la acea pace sufletească de care nu ai mai avut parte de multă vreme.

Rac: Munca ocupă primul loc pe lista ta de priorități, dar asta nu înseamnă că e bine să îți strici odihna din cauza grijilor legate de muncă și de rezultatele pe care le vei obține.

Leu: Ești foarte motivat să intri în posesia unor bunuri, dar te vezi nevoit să le împarți cu membrii familiei. Inevitabil, ajungi să te întrebi dacă nu cumva vei pierde mai mult decât câștigi.

Fecioară: Această zi ți-ar putea aduce bucuria de care aveai nevoie pentru a-ți regăsi dorința de a continua un demers care s-a complicat neașteptat de mult în ultima vreme.

Balanță: Este o zi bună pentru eforturi moderate, discuții calme, dar interesante sau pentru orice preocupare care te ajută să înțelegi mai mult despre propria viață.

Scorpion: Este bine să ții cont, indiferent ce intenții ai, și de opiniile celor cu care te sfătuiești de obicei, nu doar să îi consulți, așa, de formă.

Săgetător: Te zbați doar pentru a vedea anumite dorințe împlinite, dar uiți de toate celelalte aspecte ale vieții tale și asta înseamnă că te lipsești singur de multe lucruri esențiale.

Capricorn: Ai ocazia de a remedia unele neajunsuri din relațiile tale cu cei din familie, chiar dacă astăzi le vei vedea mult umflate și mai mari decât sunt în realitate.

Vărsător: Ai nevoie de o zi ca aceasta ca să te echilibrezi, să te ocupi de altceva decât de obicei, să îmbrățișezi alte gânduri, mai luminoase, mai optimiste, despre viitor.

Pești: Este o zi foarte utilă pentru orice fel de reglare ai de făcut – de exemplu, pentru a trece peste nemulțumirile de la serviciu, care sunt firești, chiar dacă nu ți se par așa în aceste moment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 07 Aprilie 2020
Stire din Fun : Numărătoarea inversă a început!
Marţi, 07 Aprilie 2020
Stire din Fun : Cine are probleme de auz?
Pagina a fost generata in 0.6616 secunde