Horoscop

183

Articole recomandate

Berbec: Ești conștient de locul și rolul tău în grupul din care faci parte. Ești capabil să vezi dincolo de aparențe și dincolo de gălăgia pe care o fac unii apropiați.

Taur: Ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu membrii familiei, mai apropiați sau mai îndepărtați, în așa fel încât să puteți depune eforturi comune pentru binele tuturor.

Gemeni: Îți vine inima la loc în privința unor prieteni, dar se clarifică și problemele pe care ți le-au creat alții, așa că vei duce la bun sfârșit procesul de selecție început de mult timp.

Rac: Pasiunile tale sunt astăzi cea mai bună cale de a-ți recăpăta buna dispoziție și de a imprima o direcție pozitivă gândurilor tale, uitând de nemulțumiri.

Leu: Îți scapă multe dintre cele de care ai avea nevoie pentru a ajunge la concluzii corecte despre oameni și situații, mai ales cele care nu îți convin.

Fecioară: Poți face schimbări inteligente la serviciu, schimbări care vor conduce nu numai la rezultate mai bune, obținute mai ușor, ci și la protejarea stării tale de sănătate.

Balanță: Faci curățenie în propria viață cu o eficiență de zile mari. Deciziile cele mai sincere, cele care răspund unei nevoi a sufletului, sunt de lungă durată.

Scorpion: Partenerii de cursă lungă pot funcționa astăzi ca o adevărată sursă de inspirație pentru tine. Vei reuși să clarifici multe dintre neînțelegerile care vă complică relația.

Săgetător: Iei decizia, îndelung amânată, de a-ți proteja resursele de orice fel, mai ales pe cele financiare, față de orice exagerare, inclusiv din partea ta.

Capricorn: Ai multe avantaje astăzi, în primul rând, ocazia de a face un pic de ordine în dorințele și intențiile pe care le-ai strâns, ca să știi pe ce te vei concentra de acum înainte, fiindcă nu poți pe toate

Vărsător: De la cei din anturajul apropiat pot veni informații de mare preț sau sfaturi spuse în glumă, dar foarte adevărate. Este indicat să fii atent la tot ce se petrece sub ochii tăi, ai de învățat!

Pești: Este o zi în care ai parte de sprijin pentru a schimba anumite decizii, pentru a te răzgândi în legătură cu anumite situații și oameni din trecutul recent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Martie 2020
Stire din Fun : Prietenul la nevoie se cunoaște!
Sâmbătă, 28 Martie 2020
Stire din Fun : Câte găini o să vrea doamna?
Sâmbătă, 28 Martie 2020
Stire din Fun : Japonezul a rămas cu gura căscată!
Sâmbătă, 28 Martie 2020
Stire din Fun : Papagalul vorbește mai multe limbi!
Vineri, 27 Martie 2020
Stire din Fun : Așa scapi de vizite nedorite!
Pagina a fost generata in 0.7614 secunde