HOROSCOP

195

Articole recomandate

Berbec: Ești hotărât să faci rost de absolut toate resursele care-ți sunt necesare pentru a-ți realiza planurile. Este foarte important că te bazezi pe tine, în primul rând, nu pe cei din jur.

Taur: Ai de ales între a-ți exprima nemulțumirile în gura mare și a le căuta soluții, pas cu pas, în liniștea pe care ți-o vei asigura renunțând la gălăgie.

Gemeni: Arunci vina asupra celor apropiați, pentru că ești convins că numai ei sunt suficient de neglijenți încât să provoace complicațiile pe care le suporți și că tu nu ai nici o vină în toată povestea asta.

Rac: Este deosebit de important să ții cont de părerile celorlalți. Dacă nu se pricep, explică-le! Trebuie să te consulți cu ei, înainte de a trage concluzii.

Leu: Nu este de ajuns să consideri că ai greșit în anumite momente – de exemplu, în relația cu familia. Trebuie să îți și asumi vina, să recunoști erorile comise și să încerci să schimbi ceva.

Fecioară: S-ar putea să exagerezi puțin greutatea poverii pe care o duci pe umeri, acasă și la serviciu, și să crezi că vei rezolva această nemulțumire adoptând o atitudine dură față de cei dragi.

Balanță: Ai șansa de a te elibera de o mulțime de griji inutile, care nu fac decât să îți consume resursele și să te țină departe de ceea ce contează cu adevărat.

Scorpion: Te consideri mult prea împovărat de probleme ca să mai ții cont de alții și de complicațiile prin care trec, inclusiv în cazurile unde ai putea interveni simplu și frumos.

Săgetător: Munca îți dă bătăi de cap astăzi, din cauză că îți lipsesc anumite informații și nu reușești să comunici cum trebuie cu cei din jur. Poate că ar fi mai bine să ai răbdare.

Capricorn: Te poate cuprinde o grabă suspectă, inclusiv în vorbire, și poți scăpa fraze în care nici nu crezi și care vor produce efecte neplăcute asupra celorlalți.

Vărsător: Există riscul să te lași cuprins de agitația celor din jur, fără să îți dai seama de acest lucru, și să te trezești când ești deja epuizat și nervos.

Pești: Poți avea momente în care să îți fie greu să alegi între două tendințe contradictorii, mai ales în relațiile cu cei dragi. În funcție de ce alegi, vei culege și roadele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Februarie 2020
Stire din Fun : Mămăligă sau sex?
Miercuri, 19 Februarie 2020
Stire din Fun : Bunica are leacuri pentru orice boală
Marţi, 18 Februarie 2020
Stire din Fun : Nu divorțați și punct!
Marţi, 18 Februarie 2020
Stire din Fun : Cum gândește un șef în 2020
Pagina a fost generata in 3.5916 secunde