HOROSCOP

177

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să te tenteze suficient de mult să păstrezi anumite atitudini radicale și să faci planuri de viitor pe baza lor, deși știi că nu sunt corecte sau nu vor aduce nimic bun.

Taur: Este posibil să strici relațiile cu un întreg grup sau cu câțiva dintre cei care fac parte din anturajul tău apropiat, din cauza unor impresii greșite, la care nu vrei să renunți.

Gemeni: Vei fi nevoit să faci un pas în spate, să abandonezi unele dintre responsabilitățile de la serviciu, din motive care încep să se contureze astăzi.

Rac: E prea multă confuzie, astăzi, ca să tragi concluzii despre o problemă de familie, o solicitare a unui apropiat sau o chestiune legată de casă. O amânare ar fi indicată.

Leu: Te poți păcăli singur, într-un moment de orgoliu excesiv, ajungând să crezi că o persoană care susține că îți vrea binele chiar spune adevărul. Dar vei primi exact ceea ce meriți!

Fecioară: Deși nu ai motive reale să te grăbești, ceva te împinge să te hotărăști acum în legătură cu o problemă a cuiva drag sau una legată de relația cu această persoană.

Balanță: Sunt puțin cam tenebroase impulsurile acestei zile, ca să treci la acțiune. Mai bine mai ai răbdare până mâine, când vei vedea totul mai clar.

Scorpion: Poți pierde un partener de încredere, din cauza grabei de a apela la un altul sau de a spune ce îți trece prin cap, pe moment, fără să îți pese de consecințe.

Săgetător: Ți se pare că ai pierdut ocazii mult prea prețioase de a intra în posesia a ceva ce ți-ai dorit foarte mult. Acum cauți o cale să recuperezi tot ceea ce crezi că ai pierdut.

Capricorn: Poți pierde un partener de încredere, din cauza grabei de a apela la un altul sau de a spune ce îți trece prin cap, pe moment, fără să îți pese de consecințe.

Vărsător: Acționezi pe baza unor impulsuri de moment, fără să stai prea mult pe gânduri. Nu îți stă în fire să faci asta și nici tu nu te vei mai recunoaște, după ce trece furtuna.

Pești: Există riscul de a trece la acțiune fără să stai pe gânduri, deși vei avea suficient timp ca să îți dai seama că e o imprudență chiar și pentru tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 Februarie 2020
Stire din Fun : N-ai treabă cu Ildiko…
Joi, 13 Februarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 0.5902 secunde