HOROSCOP

209

Articole recomandate

Berbec: Este necesar să privești cu mai multă îngăduință defectele celorlalți, mai ales că ai șansa de a vedea cât de mult le prețuiesc, deși le complică viața. 


Taur: Dacă observi că nu te mai atrag aceleași lucruri, persoane sau chiar vechile tale pasiuni, ar fi bine să nu îți face prea multe probleme. Este doar o etapă, care va trece. 


Gemeni: Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți asculți corpul, pentru că îți va oferi informații prețioase, pe care le poți așeza la baza unor decizii importante. 


Rac: Munca îți dă serioase bătăi de cap, aproape că nu te mai recunoști din cauza unor erori, neglijențe sau omisiuni care nu te caracterizează. Ar trebui să te tratezi cu îngăduință. 


Leu: Ești capabil să îți controlezi impulsurile, dar ceri același lucru de la ceilalți, iar asta poate duce la tensiuni inutile și la complicații nedorite. Gândește-te bine la consecințele acțiunilor tale. 


Fecioară: Ai nevoie de sprijin în tot ce faci, dar felul în care arăți această nevoie esențială ar putea duce la rezultate complet diferite de cele dorite. 


Balanță: Cauți o soluție inteligentă pentru a evita anumite cheltuieli sau chiar consumul unor resurse, pe care îl consideri inutil. Fă economie și vei avea bani de vacanță. 


Scorpion: Ți se pare că sunt prea aspre condițiile pe care le pun partenerii de cursă lungă pentru a te sprijini în continuare, deși știi și tu că situația nu e deloc simplă. 


Săgetător: Ești într-o etapă de testare care îți poate complica mult viața, dacă nu devii mai repede conștient de responsabilitățile pe care le ai, mai ales cele care nu îți convin. 


Capricorn: Orice atitudine colțuroasă va provoca reacții pe măsură, așa că, înainte de a te comporta aspru, ar fi bine să te gândești la consecințe. Nu uita: vorba dulce mult aduce! 


Vărsător: Poate fi o zi dificilă, din cauza unor neînțelegeri cu cei din familie pe care le iei cu tine peste tot. Ar fi mai înțelept să le lași acasă și să amâni căutarea unei soluții. 


Pești: Ești convins că numai prin rigiditate vei reuși să îți impui voința asupra celorlalți și să le abați atenția de la faptul că le încalci un drept. Dar s-ar putea să ai o surpriză!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Ce facem dacă n-avem prealabil?
Vineri, 24 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Vai, am mâncat-o!
Pagina a fost generata in 0.8526 secunde