Horoscop

197

Articole recomandate

Berbec: Intri într-o etapă de reevaluare a unor metode, planuri de viitor, dorințe și intenții care au ca scop principal consolidarea locului și rolului pe care ți le-ai asumat.


Taur: Vei avea acces la persoanele de care ai nevoie, dar la nu la fel de ușor ca până acum. Deplasările și întâlnirile de orice fel se pot complica din nimic.


Gemeni: Ofertele pe care le-ai primit încep să își arate dezavantajele, își pierd din strălucire, la fel și tu, care te-ai lăsat dus de val fără să stai prea mult pe gânduri.


Rac: Te vei ocupa cu mai multă atenție de casă și de familie, tocmai pentru că acolo sunt problemele cele mai importante, dar și mai ușor de rezolvat.


Leu: Protectorii tăi încep să se ocupe de altceva - eventual, chiar de protejarea propriilor interese. Prietenii vor fi și ei ocupați cu ale lor, așa că va trebui să fii mai prudent în tot ce faci.


Fecioară: Tot ce este legat de sentimentele tale, de cei dragi, de creațiile de orice fel intră într-o etapă de reconfigurare, în care lucrurile pot evolua mai lent, dar vor aduce și rezultatele dorite.


Balanță: Este necesar să te ocupi de starea de sănătate, de reglarea unor procese care nu mai sunt tocmai cum trebuie. Vei primi suficiente semnale în acest sens, în perioada următoare.


Scorpion: Munca și rezultatele pe care știi că le poți obține vor deveni principalul motiv de nemulțumire. Ar fi de dorit să cauți cele mai bune metode pentru a obține cooperarea celor din jur.


Săgetător: Se anunță un fel de pauză de refacere, pe care o poți interpreta cum vrei - o pauză pentru a rezolva problemele restante sau un interval în care vei acumula nemulțumiri.


Capricorn: Parteneriatele vor deveni principalul motiv de preocupare pentru tine, timp de mai multe luni. Nu este deloc o idee bună să încerci să compensezi ceea ce lipsește cu excese de autoritate.


Vărsător: Investițiile de orice fel, sursele de venit și tot ce este legat de resursele obținute prin eforturi proprii trebuie gândite și regândite cu mare atenție, în perioada următoare.


Pești: Astăzi pășești, cu destule rețineri, într-o perioadă pe care o vei considera foarte potrivită pentru afirmare, dar care este, de fapt, una de reașezare - fiecare pe poziția pe care o merită.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Fun : Discuție în timpul unui proces
Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Fun : Secundul unui vas și-a îndeplinit misiunea!
Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Fun : Cu ce se mai laudă vameșii europeni?
Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Fun : Asta-i profanare de morminte!
Pagina a fost generata in 2.5444 secunde