HOROSCOP

203

Articole recomandate

Berbec: Ești foarte atent la toți cei care fac parte din viața ta, direct sau indirect, și îi evaluezi periodic. Astăzi ar trebui să îți amintești și partea bună a fiecăruia. 


Taur: Relațiile cu cei dragi se pot deteriora destul de mult, din cauza unor acumulări negative cărora nu le-ai dat atenție la momentul potrivit. 


Gemeni: Descoperi că ai multe motive de nemulțumire legate de propria persoană, dar ar trebui să ții cont că nu îți folosește la nimic să pui presiune pe tine în acest fel. 


Rac: Volumul de muncă, complicațiile de la serviciu și relația cu superiorii pot deveni motive de stres intens. Știind asta, ar trebui să le poți ține sub control. 


Leu: S-ar putea să aluneci, fără să îți dai seama, spre o stare de spirit negativă, care te poate determina să tragi concluzii greșite și să faci gesturi nepotrivite cu contextul. 


Fecioară: S-ar putea să te simți copleșit de problemele din cuplu, deși nu se produce vreun eveniment special, care să umple paharul. Poate că paharul este deja plin. 


Balanță: Ești sincer preocupat de resursele de orice fel, dar și de repartizarea lor corectă. Nu este o zi potrivită pentru așa ceva, fiindcă nu ai liniștea necesară. 


Scorpion: Este important să îți păstrezi încrederea în propria persoană, dar și în cei cu care ai decis să cooperezi pentru a pune în practică anumite planuri de viitor. 


Săgetător: Cei din anturajul apropiat îți confirmă unele dintre bănuielile pe care le-ai întreținut mult timp. Poate că pe undeva intervin și exagerările tale. 


Capricorn: Ai ocazia de a privi în față obstacolele cu care te-ai putea confrunta în viitor, pentru a le evalua corect. Este alegerea ta dacă vei face acest lucru sau vei continua pe linia pesimistă. 


Vărsător: Trecutul, cu toate problemele lui, iese la lumină astăzi, ca și cum s-ar fi strâns prea multe și nu mai au loc, dau pe-afară. Sunt aceleași probleme, nimic nu e nou, însă abordarea ta poate fi alta. 


Pești: Poate fi o zi care să lase urme adânci, mai ales din cauza unor nemulțumiri pe care le exagerezi de mai mult timp și pe care ai refuzat de mai multe ori să le ajustezi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Fun : Asta-i profanare de morminte!
Joi, 12 Decembrie 2019
Stire din Fun : Dorința soldatului Bulă
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Stire din Fun : Toți au dat câte 10 lei!
Pagina a fost generata in 0.6506 secunde