Horoscop

177

Articole recomandate

Berbec: Ai tendința de a exagera importanța reacțiilor negative ale unor apropiați. Poate că nici nu au fost atenți la ceea ce au spus sau au făcut.


Taur: Poate că nu e totul chiar atât de greu sau de complicat pe cât ți se pare astăzi. Gândul cel bun trebuie sprijinit mereu, ca să dea roadele așteptate.


Gemeni: Principala ta problemă din acest moment este generată de resurse, de lipsa lor sau de impresia ta că nu vei reuși să faci rost de tot ce îți trebuie.


Rac: Deși nu îți stă în fire, este posibil să acorzi mai multă importanță variantei pesimiste de evoluție a unei situații legată de locul de muncă sau de starea de sănătate.


Leu: Primești sfaturi bune, de la persoane care îți înțeleg foarte bine situația, dar tendința ta este de a le respinge, pentru că nu coincid cu intențiile tale.


Fecioară: Există riscul să îți colorezi viitorul în tonuri închise, doar pentru că nu te bucuri de sprijinul total al unui apropiat sau ți se pare că acesta nu se implică suficient în rezolvarea problemelor tale.


Balanță: Ai nevoie de liniște, în special în mediul intim, dar ți-o tulburi singur cu pretențiile prea mari pe care le ai de la tine sau de la unii dintre apropiații tăi.


Scorpion: Temerile sunt mai puternice astăzi, deși nu au apărut elemente noi. Poate că știind asta, vei reuși să protejezi relațiile cu partenerii de orice fel.


Săgetător: Este posibil să fii atât de prins în problemele tale personale, încât să le amesteci și să ajungi la concluzii greșite, care, ulterior, te pot duce la acțiuni greșite.


Capricorn: Din amestecul de gânduri bune, supărări și nemulțumiri vor ieși la lumină, într-o primă fază, cele rele. Trebuie să știi ce ai de făcut ca să le poți ține sub control.


Vărsător: Dificultățile de la serviciu sau cele legate de starea de sănătate, deși știi că sunt trecătoare, te pot împinge să tragi concluzii întunecate despre viitor.


Pești: S-ar putea să fii uimit de reacțiile pe care le ai în niște situații cu care te întâlnești în fiecare zi și care n-ar trebui să te surprindă. Astăzi interpretezi totul altfel, pentru că te pripești, în loc să gândești totul pe îndelete.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Decembrie 2019
Stire din Fun : De ce șirul de soldați era strâmb
Luni, 02 Decembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Luni, 02 Decembrie 2019
Stire din Fun : Țeapă! Care știuci?
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Pentru ce avea nevoie Bulă de 10 lei
Pagina a fost generata in 0.759 secunde