HOROSCOP

186

Articole recomandate

Berbec: Relațiile cu cei din anturajul apropiat intră într-o etapă mai caldă, de primăvară adevărată. Te poți bucura de acest lucru, indiferent ce bănuiești că va urma. 


Taur: Revii la gânduri mai bune, la o stabilitate care ți-a lipsit, mai ales în problemele legate de viitor. Ar fi bine să nu refuzi invitația acestei zile de a reveni la o dispoziție mai calmă. 


Gemeni: Te ocupi cu mare plăcere de casă, de amenajarea ei sau doar te apuci să faci curățenie, ca să arate totul așa cum vrei tu. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face acum. 


Rac: Începi să te bucuri de o imagine mai bună la serviciu și în familie. Rezultatele nu le vei vedea imediat, dar nimeni nu te oprește să observi primele semnale pozitive. 


Leu: În relațiile cu cei dragi, vei găsi cel mai bun medicament pentru orice problemă ai avea. Este suficient să te apropii și vei descoperi și bucuria de a dărui. 


Fecioară: Te orientezi imediat către cei care te pot ajuta să fructifici ceea ce îți spune intuiția, și anume faptul că această zi aduce șansa de a reconstrui armonia în familie și nu numai. 


Balanță: Te bucuri de o stare de vitalitate care devine din ce în ce mai bună, cum nu ai mai avut parte de mult timp. Dispoziția sufletească va fi și ea pe măsură. 


Scorpion: Starea de sănătate va intra într-o etapă mai bună, la fel și relațiile profesionale, așa că te poți considera eliberat de mai multe griji deodată. 


Săgetător: Ai ocazia de a te apropia foarte serios de un partener, de a reface legătura sufletească cu acesta și de a-ți reconstrui încrederea în relația voastră. 


Capricorn: Începi să te simți bine și să se vadă acest lucru cu ochiul liber. Ai motive să te îngrijești mai mult, dar și să dăruiești din această stare bună de care te bucuri. 


Vărsător: Ți-a venit și ție rândul să ai de partea ta șansa de a beneficia de bunăvoința și generozitatea celor din jur. Astăzi, vei vedea doar câteva semne, dar poți fi recunoscător și pentru ele. 


Pești: Ai șansa de a tempera conflictele care stau să izbucnească în cuplu sau alte relații importante. Este suficient să îți dorești sincer acest lucru, chiar dacă nu va fi ușor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cine poate strica cheful de poker?
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bunica modernă lasă moștenire nepotului…
Pagina a fost generata in 1.1383 secunde