Horoscop

224

Articole recomandate

Berbec: Ți se potrivește de minune această zi, care îndeamnă la calm, toleranță și bunăvoință. Ai ocazia de a te revigora chiar și numai prin abandonarea unor gânduri obsesive.


Taur: Ai parte de o zi ca un medicament, iar ca să beneficiezi de efectul său terapeutic, este suficient să te apropii de cei dragi sau să alegi preocupări care te pasionează.


Gemeni: Acum vezi că ți-a lipsit atmosfera prietenoasă, caldă din familie și îți propui să faci mai multe eforturi pentru a o menține cât mai mult timp.


Rac: Poate fi o zi de relaxare sau de odihnă activă, dacă ritmul tău interior este ceva mai alert. Este bine să ții cont de ceea ce îți cere propriul suflet.


Leu: Vei ajunge rapid la concluzia că ai în preajmă exact oamenii de care aveai nevoie pentru a înțelege cele mai urgente probleme și a le putea rezolva.


Fecioară: S-ar putea să te surprindă această zi, în special prin faptul că temerile tale dispar, una câte una, pentru că nu se confirmă în realitate.


Balanță: Te ocupi cu dragă inimă de tot ce ai de făcut, obligațiile nu mai sunt apăsătoare, iar treburile zilnice sunt doar ocazii de a trăi dinamic, așa cum îți place ție.


Scorpion: Ziua vine cu șansa de a alege varianta cea mai bună și de a rezolva, simplu și frumos, probleme de care credeai că nu vei reuși să scapi vreodată.


Săgetător: Ai șansa de a reduce distanța dintre tine și cei dragi, de a face să dispară piedicile care au ridicat un adevărat zid între voi.


Capricorn: Ai ocazia de a redescoperi preocupări care îți fac bine și te ajută și să te întorci la atitudinea ta constructivă, atât de benefică, față de toți cei din jur.


Vărsător: Te poți bucura de o zi agreabilă, indiferent cu cine alegi să o petreci. Chiar și la serviciu atmosfera poate fi mai calmă și mai prietenoasă.


Pești: Spre seară, vei recunoaște că ai așteptat o astfel de zi pentru a-ți recupera vitalitatea, a te întoarce la o dispoziție mai calmă și la preocupări mai cuminți.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 05 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Logica studentului la examen
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : În căutarea Câmpiei Panonice…
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Arta de a vorbi cu superiorii
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Pune-ți o dorință realizabilă…
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bananele sunt mai bune cu coajă
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Avionul zboară unde vrea pilotul…
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cum să te asiguri că ajungi la tine acasă?
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cine este adevăratul rege al animalelor?
Pagina a fost generata in 0.8848 secunde