HOROSCOP

184

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să apară o problemă în casă sau în familie și să fie nevoie să intervii rapid, lăsând alte probleme deoparte. Dar ești pregătit și ai, ca de obicei, soluții la îndemână. 


Taur: Ai impresia că toți cei din jur pot citi pe chipul tău problemele cu care te confrunți. Dacă ai nevoie de ajutor, va trebui să îl soliciți, punctual și argumentat. 


Gemeni: Ai nevoie de un anumit mod de exprimare a iubirii și, din păcate, le excluzi pe toate celelalte. Cei care te iubesc nu știu însă acest lucru, iar consecințele pot fi imprevizibile. 


Rac: Este posibil să ajungi la concluzii neplăcute în legătură cu unii dintre partenerii de cursă lungă. Va trebui să convertești aceste nemulțumiri în motivații pentru a discuta cu aceștia. 


Leu: Este foarte ușor să descoperi principala cauză a problemelor de la serviciu, mai ales că are legătură cu tine și cu schimbarea de atitudine față de muncă. 


Fecioară: Undeva în profunzimea ființei tale, vei găsi curajul de a privi în față problemele cu care te confrunți acum, ca să nu le permiți să se amplifice și să pară de nerezolvat. 


Balanță: Se poate schimba atmosfera din cuplu sau dintr-o altă relație importantă, dar nu e cazul să acorzi prea multă importanță acestei modificări, care va trece așa cum a apărut. 


Scorpion: S-ar putea să te supere replicile sau gesturile unor superiori sau colegi, dar ar trebui să iei în calcul varianta că nu aceasta a fost intenția lor și că poate ai interpretat tu greșit mesajul. 


Săgetător: Ai impresia că problemele din familie sunt rezolvate sau, cel puțin, vor fi rezolvate foarte simplu, cu intervenții bine țintite și autoritare. Fii puțin mai realist și implică-te mai mult. 


Capricorn: Ai tendința de a te retrage în preocupări lipsite de importanță, doar pentru că așa te consideri protejat de refuzuri sau de respingerea unor apropiați. 


Vărsător: S-ar putea să nu-ți fie pe plac multe astăzi, mai ales în mediul de la serviciu, dar, dacă vei avea grijă să nu exagerezi, vei reuși să ții sub control aceste nemulțumiri. 


Pești: Ai putea fi dezamăgit de soluțiile pe care ți le propun unii dintre prieteni sau rudele cu care te consulți acum. Eforturile lor ar trebui apreciate, chiar dacă nu îți rezolvă problemele.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 09 Octombrie 2019
Stire din Fun : Criza de carne
Miercuri, 09 Octombrie 2019
Stire din Fun : Femeile și patrula de poliție
Marţi, 08 Octombrie 2019
Stire din Fun : Dragostea imensă și dovada de iubire
Luni, 07 Octombrie 2019
Stire din Fun : Cum joacă Bulă la loto
Pagina a fost generata in 1.5058 secunde