Horoscop

181

Articole recomandate

Berbec: Te ocupi de tot de ce încântă, inclusiv oamenii dragi sau pasiunile tale. Este bine să îți păstrezi detașarea pe care ai obținut-o recent.

Taur: Este o zi destul de dificilă și ar fi bine să nu o complici și mai mult cu gânduri amestecate și intenții care te duc în direcții mai puțin obișnuite.

Gemeni: Sunt șanse – modeste, ce-i drept – să poți rezolva o problemă de sănătate sau să obții aprobare pentru a schimba ceva în programul de la serviciu.

Rac: Poate fi o nouă zi obositoare, dar de asta aceasta, nu mai poți identifica o cauză anume. Ar fi bine să te ocupi de ceea ce îți face plăcere, păstrând însă măsura.

Leu: Începe să îți fie dor de armonia din cuplu, aceea care ți-a hrănit sufletul mult timp, iar acum e pierdută pe undeva, nici tu nu știi pe unde…

Fecioară: Începi să îți revii, să reintri în formă și să te ocupi de tine mai mult, sub toate aspectele. Efectele nu vor întârzia să apară și nu vor fi trecute cu vederea nici de tine, nici de cei din jur.

Balanță: Începe să conteze mai mult cuvântul tău, ți se acordă mai multă încredere, iar responsabilitățile vor fi și ele mai multe și mai complexe.

Scorpion: Poți simți că pierzi ceva, fără să poți spune exact ce și din acest motiv să devii morocănos sau să refuzi interacțiunile cu cei din anturajul apropiat.

Săgetător: Începi să duci dorul vremurilor trecute, cu tot ce înseamnă ele – relații de un anumit fel cu anumite persoane, în special. Bineînțeles, nu ai motive să neglijezi nici prezentul.

Capricorn: Poate fi destul de obositoare ziua de astăzi, dar o anumită pornire a ta o poate face chiar dificilă. Ar fi bine să nu te lași în voia nemulțumirilor doar pentru că ai adunat foarte multe.

Vărsător: Vin zile frumoase pentru evoluția ta profesională sau pentru calitatea inserției tale într-un grup anume. Astăzi te poți pregăti pentru asta, revigorându-te.

Pești: Este cam multă gălăgie și în jur și în propria minte, așa că ți-ar prinde bine să îți rezervi un interval de timp doar pentru tine, pentru a te liniști și a-ți recăpăta concentrarea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1606 secunde