Horoscop

180

Articole recomandate

Berbec: Un membru al familiei care ți-a fost mereu alături va fi și astăzi, dar pentru a te ajuta să descoperi singur cum îți pui piedici și cum te poți elibera de ele.
Taur: Te bucuri de avantajele pe care ți le oferă statutul social și profesional, dar nu trebuie să uiți de ceea ce e important, de exemplu de cei dragi.


Gemeni: Poți primi mai multe mesaje bogate în sensuri de la cei dragi. Este o mână de ajutor pentru a reveni la drumul cel bun, în cazul în care tea-ai rătăcit.


Rac: Poți primi un sfat, o sugestie, o idee excelentă care te scoate din zona de confort, dar promite o descătușare din capcana unor false probleme.


Leu: Aspiri la statulul de stăpân al resurselor familiei, dar ceri prea mult. Ești convins că numai tu ai putea să le administrezi cu cap, dar nu e chiar așa.


Fecioară: Vrei să te întorci la vechile metode de a face rost de bani, chiar dacă asta înseamnă să faci compromisuri de care ai dorit să te îndepărtezi definitiv.


Balanță: Poți avea o mică sau o mare revelație, în urma unui dialog intens cu unul dintre partenerii importanți. Vei depăși o barieră de care te tot împiedici de ceva timp.


Scorpion: Ești interesat de tot ce se petrece în jurul tău și bine faci. Acest interes îți va fi de folos ție, dar și celor din jur care au nevoie de ajutorul tău dezinteresat.


Săgetător: Ai o grămadă de idei bune, dar destinația finală a acestora este cam egoistă și nu îți face cinste acest lucru. Dacă celor cu care colaborezi le merge bine și ție îți merge bine.


Capricorn: Ai ocazia de a te apropia de cei din familie într-o dispoziție mult mai senină, cu gânduri bune și intenții pe măsură. Rezultatele nu vor întârzia să apară.


Vărsător: Ai prieteni buni și vei vedea acest lucru astăzi, când vor interveni pe diverse căi, directe sau indirecte, în viața ta. Este bine să le ceri ajutorul, ca să știe exact de ce ai nevoie.


Pești: Te apropii de cei dragi cu multă căldură și o deschidere specială spre comunicare, ceea ce poate reprezenta o șansă de remediere a unor asperități.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Septembrie 2019
Stire din Fun : Maria nu face economie!
Marţi, 10 Septembrie 2019
Stire din Fun : Locul pentru tir
Marţi, 10 Septembrie 2019
Stire din Fun : Apeluri telefonice la monedă
Luni, 09 Septembrie 2019
Stire din Fun : Femeia nemulțumită
Luni, 09 Septembrie 2019
Stire din Fun : La pescuit…
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Bebelușul șmecher
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : În fața lui Dumnezeu
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Atunci când trebuie bani…
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Unde pleci la ora asta?
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Fun : Un raport consistent…
Pagina a fost generata in 0.8604 secunde