Horoscop

192

Articole recomandate

Berbec: Știi deja că un interval de abținere voluntară de la anumite plăceri te ajută să fii mai limpede în tot ce faci și să te simți mai liber. Așadar, ai putea începe să aplici acest principiu.

Taur: Este important să ții cont de părerile celor din jur, dar fără să exagerezi nici în această direcție. Poți beneficia de ajutorul unor persoane care chiar gândesc diferit de tine.

Gemeni: Primești sfaturi de la cei din anturaj și le întorci pe toate părțile, ca să le descoperi lipsurile, nu ca să înțelegi mai bine ce conțin și la ce îți pot fi de folos. Poate că nu e tocmai bine ce faci…

Rac: Este posibil să primești sfaturi de cea mai mare valoare, dar să nu le observi, pentru că ești atent la altceva – de exemplu, la propriile idei și opinii.

Leu: Ai nevoie de o apropiere reală de partenerul de cuplu, ca să poți avea încredere în evoluția pozitivă a acestei relații, măcar de acum înainte.

Fecioară: Te simți responsabil pentru problemele apărute la muncă, în general, sau pentru o anumită complicație care le dă bătăi de cap tuturor.

Balanță: Îți cenzurezi singur anumite plăceri, pasiuni, înclinații și bine faci, pentru că așa vei putea vedea mai bine ce îți face bine și ce nu.

Scorpion: Vrei să faci rost de resurse, mai ales financiare, și îți spui că nu contează cum anume vei reuși să faci acest lucru. De fapt, contează foarte mult și vei vedea acest lucru, în timp.

Săgetător: Ai ce învăța de la cei care au ajuns înaintea ta acolo unde îți dorești tu să ajungi, dar trebuie să vrei asta și să le recunoști meritele.

Capricorn: Lansezi mesaje contradictorii către cei din anturajul apropiat și nici nu cauți să le clarifici, chiar dacă ți se cere acest lucru, ceea ce nu e bine deloc.

Vărsător: Ești tentat să respingi tot ce vine de la partenerul de cuplu sau de la un asociat, doar pentru că nu sunteți în cele mai bune relații, în acest moment.

Pești: Ai tendința de a vorbi înainte de a gândi și de a acționa fără să ai un plan clar conturat. Relațiile cu cei din familie pot avea de suferit din aceste motive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.549 secunde