HOROSCOP

262

Articole recomandate

Berbec: Ești preocupat de starea de sănătate a persoanelor apropiate. Nu uita că sunt lucruri pe care nu le poți influența. Privește cu optimism și încearcă să nu te avânți în proiecte pe care nu le vezi sigure. 


Taur: Munca este foarte importantă pentru tine, găsești satisfacție în ceea ce faci de zi cu zi, însă riști să te pierzi în fluxul mare de muncă și să nu acorzi destul timp familiei. Recreează-te și caută cât mai multe oportunități să fii cu cei dragi. 


Gemeni: Încearcă să te abții de la comentarii, căci oricât de bune ar fi intențiile tale, există posibilitatea să rănești persoanele care îți sunt dragi. Termenele limită nu te stresează, însă nu te relaxa prea mult. 


Rac: Simți nevoia să ieși din tipare și să asaltezi cu entuziasm această zi. Stimulând moral pe alții, o să crești propriul entuziasm de a crea ceva nou și de a te regăsi într-o nouă compoziție sufletească. 


Leu: Situația financiară se îmbunătățește și ești la pragul de a săvârși o nebunie care îți va aduce un curs diferit în viață. Ești plin de energie și ambiție, nu lua în considerație remarcile celor din jur, căci intențiile nu sunt bune. 


Fecioară: Treci peste o perioadă monotonă care te epuizează și te stoarce de energie, însă abordând cu îndrăzneală proiectele care îți vin în cale, poți depăși lejer starea creată. Meriți mai mult și, cu ajutorul celor dragi, o să reușești să obții succesul. 


Balanță: Indecizia nu mai este acceptată de tine. Ești determinat și cauți metode de a arăta lumii că ceea ce faci tu contează nu doar pentru tine, ci pentru întreaga comunitate. 


Scorpion: Ești surprins de surprize pe plan financiar. Nelămuririle legate de un parteneriat îți provoacă neliniște și te lasă gândindu-te la toate situațiile neplăcute de până acum. Nu dispera și adoptă o strategie prin care să reușești să depășești greutățile. 


Săgetător: Prietenii sunt pilonii tăi, te ajută să treci peste ce e mai greu. Se anunță o surpriză plăcută de familie și o călătorie care te va detașa de grijile cotidiene. Nu uita să mulțumești celor dragi pentru suportul pe care ți-l oferă. 


Capricorn: Meditativ și singuratic, te retragi în sanctuarul propriilor griji și nevoi. Te simți pe alocuri singur și doar o revelație interioară te poate ajuta să treci peste această stare. Natura este locul tău de regăsire. 


Vărsător: Simți nevoie profundă să acționezi și să riști pentru a demonstra lumii că ai valoare. Nu încerca să te autodepășești, căci cei din jur sunt sceptici, iar rezultatele finale nu te vor mulțumi nici măcar pe tine. 


Pești: Distracția și voia bună te duc în extreme necunoscute încă de cei din jur. Prietenii te descoperă dintr-o nouă perspectivă. Confortul tău este o prioritate la care ții neapărat, de aceea nu fă cumpărături impulsive pe care o să le regreți.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Iunie 2019
Stire din Fun : Cum să îți păstrezi căsnicia?
Miercuri, 26 Iunie 2019
Stire din Fun : Sănătatea mai presus de toate
Miercuri, 26 Iunie 2019
Stire din Fun : Pilule marinărești
Marţi, 25 Iunie 2019
Stire din Fun : Caritatea în viziunea avocatului
Pagina a fost generata in 0.7261 secunde