HOROSCOP

216

Articole recomandate

Berbec: La serviciu, sunteți perseverent și aveți voința să terminați o lucrare importantă. După-amiază, ar fi bine să acordați mai multă atenție unei persoane mai în vârstă din familie. 


Taur: Aveți realizări profesionale deosebite. Șefii vă apreciază, dar unii colegi sunt invidioși. Ar fi bine să nu spuneți chiar tot ce gândiți, pentru că s-ar putea să deranjați multă lume. 


Gemeni: S-ar putea să nu mai plecați într-o delegație, din motive obiective. Puteți să vă bucurați, pentru că și așa sunteți foarte încărcat. Este posibil ca șefii să vă răsplătească pentru eforturile din ultima perioadă. 


Rac: Munciți cu atâta entuziasm, încât riscați să atrageți invidia colegilor. Este posibil să ajungeți la discuții cu persoana iubită, pentru că stați prea mult la serviciu. 


Leu: Dimineață, sunteți plin de energie și dispus să faceți mari eforturi fizice. Vă recomandăm să nu vă epuizați energia, ca să nu aveți probleme cu sănătatea. 


Fecioară: Aveți un spirit de inițiativă deosebit, sunteți tenace și încrezător în propriile forțe. Relațiile cu partenerul de viață sunt mai bune ca niciodată. 


Balanță: S-ar putea să plecați într-o călătorie în interes de familie, prilej cu care obțineți un câștig neașteptat. Aveți tendința să riscați prea mult. 


Scorpion: Sunteți într-o formă excelentă și faceți planuri îndrăznețe. Puteți avea succes în investiții financiare pe termen lung, în demararea unei afaceri și în călătoriile în interes personal. 


Săgetător: Dimineață, aveți o voință de fier și reușiți să rezolvați o problemă delicată la serviciu. Vă sfătuim, însă, să fiți atent cum vorbiți cu colegii, pentru că sunteți nervos și este posibil să fiți înțeles greșit. 


Capricorn: Dacă este să aveți succes într-o afacere, atunci veți avea numai datorită încrederii în forțele proprii. Sunteți foarte activ: aveți întâlniri și faceți o mulțime de drumuri scurte, în interes personal. 


Vărsător: Aveți o zi destul de încărcată, cu multe drumuri și probleme de rezolvat. Nu vă faceți griji! Reușiți să faceți față cu succes, pentru că sunteți bine pregătiți. 


Pești: Situația financiară vă preocupă în mod deosebit. Sunteți optimist și aveți încredere în ajutorul oferit de un partener de afaceri și de prietenii apropiați. Totuși, un pic de prudență n-ar strica. Vorba aceea: "paza bună trece primejdia rea".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 Mai 2019
Stire din Fun : Vai ce rău îs la beție!
Pagina a fost generata in 1.8014 secunde