HOROSCOP

246

Articole recomandate

Berbec: Spre deosebire de cei din jur, reușiți să vă adaptați foarte bine noilor situații. Sunteți un model bun de urmat și veți fi asaltat de colegii care vor dori sfaturi utile. Iar optimismul din dotare este molipsitor!

Taur: Traversați o perioadă mai puțin prielnică la locul de muncă, dar nu pentru că sunteți obosit sau stresat, ci pentru că sarcinile devin din ce în ce mai grele. În final, veți face față.

Gemeni: Problemele cu banii s-au acutizat. Trebuie să luați măsuri urgente, în sens contrar toate aceste inconveniente se vor răsfrânge asupra stării de sănătate.

Rac: Aveți un simț al umorului nemaipomenit, lucru care vă ajută să treceți cu brio peste mustrările șefului. Nu aveți idee de unde să începeți, dar conștientizați necesitatea unui nou început.

Leu: Vă lipsește complet imaginația astăzi, motiv pentru care cele mai teribile temeri se transformă în realitate. Luați o gură de aer, nu poate fi chiar atât de rău.

Fecioară: Prima parte a zilei este un adevărat dezastru. Nu reușiți să vă puneți cap la cap toate ideile, motiv pentru care vă simțiți amețit și neputincios. Mai multă organizare nu ar strica.

Balanță: Înțelegeți că singura șansă de a resuscita relația cu persoana iubită este o lungă și frumoasă vacanță. Este greu de îndeplinit acum acest vis, dar cu puțin efort totul poate deveni realitate.

Scorpion: Nervii vă sunt întinși la maxim azi, motivul fiind o ceartă la locul de muncă. Este greu să evitați acest lucru, deoarece s-au strâns multe frustrări.

Săgetător: Dacă investițiile importante aduc profit, de ce să nu faceți primul pas? Mai ales că cei din jur vă susțin necondiționat și acesta este un moment bun pentru afaceri noi.

Capricorn: Pe zi ce trece, deveniți tot mai cheltuitor. Până unde aveți de gând să mergeți cu investițiile inutile? Ar fi bine să vă mai temperați comportamentul compulsiv.

Vărsător: Veștile noi pe care le primiți azi sunt precum o gură de oxigen. Aveți motive de bucurie și acest lucru se reflectă în activitățile de zi cu zi.

Pești: Deși greu de crezut, rutina vă obosește. În ultimul timp, nu mai găsiți satisfacție în activitățile pe care le faceți. Ar trebui să înțelegeți că exigența cu care tratați propria persoană este dăunătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2094 secunde