HOROSCOP

235

Articole recomandate

Berbec: Vei avea parte de o zi extrem de agitată, cu evenimente care te vor ține cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu te vor privi personal. N-ar fi rău să acorzi ceva mai multă atenție sănătății.

Taur: Relația cu prietenii evoluează excelent. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activități sociale care îți vor da posibilitatea de a te relaxa.

Gemeni: Interesul pentru chestiunile materiale va crește simțitor astăzi, când ți se va oferi ocazia să faci o investiție tentantă. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri.

Rac: Interesul tău pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obișnuit în această perioadă. Vei avea ocazia să faci o investiție sau să semnezi actele pentru o afacere pe care o aveai în plan de ceva timp.

Leu: În această perioadă ești cam impulsiv și riști să ai tot felul de neînțelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzurează-ți pornirile critice, care nu vor face decât să-ți încurce lucrurile.

Fecioară: Este posibil să primești o ofertă pentru o colaborare și ar fi bine să o analizezi pe toate fețele înainte de a da un răspuns. Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari, dar sunt condiționate de conștiinciozitate.

Balanță: Sentimentele tale vor fi mai profunde și, dacă vei reuși să-ți stăpânești dorința de a domina, vei avea ocazia să-ți consolidezi relația de dragoste. Dacă ești implicat într-o relație stabilă, partenerul ar putea avea o realizare.

Scorpion: Vei munci destul de mult și te va deranja faptul că șefii nu par a-ți observa meritele. Relația cu colegii este bună și faptul că poți miza pe sprijinul lor te face să te implici în chestiuni deosebite.

Săgetător: Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituției la care lucrezi. De asemenea, în cazul în care dorești să îți schimbi serviciul, ai putea primi o ofertă care să te tenteze.

Capricorn: Relația cu colegii va fi cam agitată. Traversezi o perioadă în care ai toate șansele să-ți consolidezi relația cu ființa iubită. Entuziasmul afectiv este la limita superioară.

Vărsător: Ești dornic să te implici în tot felul de activități, căci forma fizică îți permite. Ține cont, totuși, că inima ta este ceva mai sensibilă în această perioadă și nu exagera.

Pești: Nu ești într-o formă nemaipomenită, așa că ar trebui să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Dozează-ți cu grijă eforturile altfel nu vei reuși să te descurci la nivelul așteptărilor. La serviciu va fi mare agitație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2203 secunde