Horoscop

267

Articole recomandate

Berbec: Unele relații personale sau profesionale se pot reconfigura sau finaliza definitiv. Analizează atent evenimentele și cauzele lor, însă nu te lăsa purtat de val și petrece timp valoros cu familia.

Taur: La locul de muncă se încheie o etapă importantă. Încetinește ritmul cotidian și renunță la tiparele mentale. Acasă, partenerul de viață te va surprinde cu vești plăcute care te vor redirecționa.

Gemeni: Este un bun prilej de a lămuri problemele din capitolul sentimental. Iubirea și implicațiile ei te vor duce la decizii complicate, dar care îți vor afecta pozitiv viitorul.

Rac: Ai un cuvânt greu de spus la serviciu, dar și acasă. Îți revine integral misiunea să decizi. Promovează-ți cele mai bune idei, dar nu uita să iei în considerație toate aspectele importante.

Leu: Mentalitatea ta se schimbă brusc zilele acestea. Eforturile intelectuale trebuie evitate, fiindcă există riscul suprasolicitării nervoase. Cu ajutorul celor dragi, ți se reîncarcă bateriile.

Fecioară: Primești sprijin financiar de la alții. Dincolo de aparențe, există interese meschine. Fii prudent și nu te lăsa impresionat de favoruri. Evită să judeci pe cei din jur și petrece destul timp pentru nevoile tale personale.

Balanță: Emoțiile sunt greu de gestionat în această perioadă. Ai răbdare și iubește-te mai mult. Canalizează-ți energia spre nevoile tale, dar nu evita prezența persoanelor care te vor ajuta să depășești această stare.

Scorpion: Detașează-te de tumultul cotidian și de forfota de la serviciu. Organismul este obosit și are nevoie de odihnă și de atenție specială. Atrage atenția asupra somnului.

Săgetător: Este timpul să-ți reconsideri relațiile cu prietenii. Sunt persoane în preajma ta care au interese meschine și îți obstrucționează progresul. Ia în considerație povețele oferite de cei mai experimentați.

Capricorn: S-a finalizat o etapă profesională importantă. Ar fi bine să analizezi evenimentele și să te retragi în liniștea familiei. Este posibil să te plictisești rapid, de aceea nu ezita să dinamizezi decorul.

Vărsător: Dialogurile cu persoanele mai în vârstă decât tine îți vor aduce sfaturi deosebite. Este un bun prilej de a-ți remodela filozofia de viață. Ai grijă să nu intri în dispute în care nu ești sigur de izbândă.

Pești: Ești preocupat să obții sponsorizări de la rude. Bazează-te totuși numai pe veniturile tale și rezumă-te la cheltuielile strict necesare. Cei din jur își arată aprecierea pentru ceea ce faci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.324 secunde