Horoscop

316
Horoscop - horosco-1555099471.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ocaziile de afirmare sau inițierea unei proiect nu sunt în această zi favorizate de astre. Nu este de mirare faptul că încerci acum din răsputeri să faci imposibilul posibil. Se pare că nici familia nu se arată dornică să te susțină pentru a deveni realitate ceea ce ți-ai propus.


Taur: O stare de instabilitate emoțională poate fi activată de nemulțumirile venite de la locul de muncă. Însă tensiunea, repulsia și disprețul manifestate față de cei cu care colaborezi nu vor predomina în continuare. 


Gemeni: Deși comunici concis, tonul tău este agresiv și sarcastic. Fii mai atent la felul în care vorbești, pentru a evita să-i superi pe cei dragi. Redu din mister pentru a nu da impresia că-i manipulezi. 


Rac: Se întrevede o posibilă invitație la un eveniment social, poți să preiei inițiativa și poți achiziționa o casă, o mașină. În legătură cu partea spirituală, poate că vei dori să mergi la un terapeut, deoarece în ultima perioadă ai avut unele vise sau ai trăit unele situații ce ți-au trezit curiozitatea.


Leu: Ia-ți un răgaz, analizează-ți relația de dragoste în care te afli. Posibil că persoana dragă așteaptă să-i faci o declarație de dragoste sau să primească măcar un cadou simbolic. 


Fecioară: Șanse minore ca în această zi să intri în posesia unei sume mari de bani, necesară pentru a finaliza acele demersuri începute în casă. Șefii nu te susțin în activitățile întreprinse, iar partenerul nu înțelege de ce muncești așa de mult.


Balanță: În prima parte a zilei poți afla vești despre unele rude, însă nu trebuie să-ți faci griji, contextul este unul benefic, vei fi plăcut surprins. Dacă se dezbate o moștenire sau este vorba despre un bun la comun, vei vedea că dreptatea va fi de partea ta.


Scorpion: Ziua poate să înceapă pentru tine cu vești despre o participare la un interviu, susținerea unui examen, avansare. Aceste propuneri vor solicita poate și întocmirea unui dosar, ceea ce va necesita atenție sporită. 


Săgetător: O întrunire cu oameni de renume s-ar putea să-ți schimbe concepțiile despre viață. Aceștia îți arată cum poți să reușești pe cont propriu, să duci toate obligațiile și să rezolvi probleme financiare.


Capricorn: Pe de o parte preocupările tale vor fi centrate astăzi pe planul material, pe de altă parte atenție la pornirile instinctuale, mai ales pe plan sexual. Se pare că în această zi ai nevoie de complimente, atingeri, mângâieri.


Vărsător: Vei avea posibilitatea de a remedia unele probleme financiare, cel mai probabil că îți va veni o idee pe care o vei fructifica. Dacă ești singur, o declarație de dragoste este tot ce simți că ai acum nevoie.


Pești: Ziua de azi poate să vorbească despre posibili dușmani, dorința de călătorie undeva departe se accentuează, dar ar fi mai bine să te sustragi de la orice tip de decizie importantă, este posibil ca din pricina oboselii să fii nehotărât sau să nu faci o alegere bună.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4541 secunde