Horoscop

228
Horoscop - horoscop-1554323830.jpg

Articole recomandate

Berbec: O să vă-ntelegeți mult mai bine cu rudele de gradul unu, o să strângeți relațiile poate și pentru că nu mai sunteți la fel de ocupați ca înainte. Vor veni și acei bani mult așteptați.


Taur:  Perseverența vă ajută să rezolvați problemele dificile de la locul de muncă. VO să vedeți că a meritat să vă zbateți: rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Este recomandabil să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă.


Gemeni: Poate vă luați așa, din scurt, bilete de avion și o să zburați spre cei care v-așteaptă peste graniță, să petreceți frumos sărbătorile. Este posibil chiar să vă cumpărați niște lucruri în rate.


Rac: Relația sentimentală poate avansa spre o căsătorie și cererea poate va fi formulată în noaptea de Înviere. O să vă luați totuși, bilete să plecați acolo unde-ați zis că nu vă duceți că n-aveți timp.


Leu: Apare și la voi o împlinire sufletească, faceți cunoștință cu cineva cu care sunteți compatibili, sau revine cineva care vi s-a lipit de suflet. Se observă un câștig bănesc, tocmai bine să luați ce-aveți nevoie pentru sărbători.


Fecioară: O persoană de care vă e dor își anunță vizita și poate o să fiți împreună de-aici încolo, că n-a fost bine cât ați stat departe unul de celălalt. De asemenea, este bine să reglați situația la muncă.


Balanță: Ar fi bine să vă faceți timp să dați pe la doctor să știți cum stați cu sănătatea, să luați și tratamentul adecvat dacă vă doare ceva. Sunt niște oameni care trebuie să vă returneze banii împrumutați și dacă n-o fac de bunăvoie sunați-i.


Scorpion: Vi se dă undă verde să susțineți un examen, să treceți 
într-o altă categorie la serviciu sau la școală. Poate primiți în dar biletele de tren, avion ca să ajungeți la acei oameni care vă iubesc.


Săgetător: O  să primiți o invitație la un eveniment care o să vă pună în valoare și o să vă crească prestigiul, cota de popularitate. O să primiți ajutor din mai multe direcții, poate încasați și banii de care aveți atâta nevoie și o să decurgă totul în bună regulă. 


Capricorn: Apare cineva care vrea să formați un cuplu și păreți dispuși să va-ncercati șansele, să puneți capăt singurătății. E posibil să luați un supliment salarial și să umpleți golurile, să aveți cu ce să cumpărați și alimente și cadouri.


Vărsător: O să vină cineva în vizită, pregătiți camera de oaspeți și faceți tot posibilul să nu vă lipsească nimic. Întrevedere cu cineva care v-a făcut niște promisiuni și pe care o să le respecte și vă întinde o mână de ajutor.


Pești: Poate va trebui să faceți un efort financiar și de timp să duceți mașina în service, să n-aveți surprize la drum, dacă plecați în weekend pe undeva. V-au rămas multe lucruri de rezolvat și o să dați zor să vă achitați onorabil.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0462 secunde