Horoscop

233

Articole recomandate

Berbec: Cel mai probabil, va apărea acum posibilitatea să simți că nu mai ești pe aceeași frecvență cu cei din anturaj, caz în care vei opta pentru a te retrage în intimitate, o perioadă de timp.

Taur: Ceva te va neliniști astăzi, prea plinul energetic adus de astre vine să îți testeze capacitatea de a disimula orice tip de provocare. Încearcă să ai o viziune de ansamblu.

Gemeni: Iubirea începe să se resimtă, tânjești după o anumită persoană pe care este posibil să o reîntâlnești. Este adevărat că se poate ajunge iar la partea intimă, dar aceas-tă escapadă te poate costa scump.

Rac: Poate apărea dorința de a sta departe de stresul cotidian, însă nu reușești să îți găsești acele câteva clipe de relaxare la care visezi și nu este exclus să devenii irascibil.

Leu: Dimineață, poți fi pus în situația de a cheltui o anumită sumă de bani, ceva neprevăzut este posibil să îți strice planurile, însă vei face față. Totuși, sunt posibile unele discuții mai aprinse cu cei din familie.

Fecioară: Pe partea financiară începi să îți revii, să cauți posibilități de a face rost de bani. Sentimental, ceva te nemulțumește la relația actuală, știi că meriți mai mult și vei începe să te gândești cum să o îmbunătățești. 

Balanță: Viața ți se poate schimba la 180 de grade doar dacă vei dori și tu. Finalul zilei poate aduce un contract productiv și durabil, iar aceste safisfacții te vor face să cheltui cam mult.

Scorpion: Se întrevăd rezultate în noile proiecte întreprinse. Pe plan sentimental, această zi se prezintă a fi una pașnică, totuși pot să se manifeste unele divergențe.

Săgetător: Șansele de a întâlni marea iubire sunt mari, în special la locul de muncă sau într-o deplasare în interes de serviciu, dar apar și unele obstacole în calea fericirii tale din pricina interdicțiilor impuse de funcția pe care o ai în firmă.

Capricorn: Ziua va aduce stări de confuzie, dorința de detașare și încercarea de a evita realitatea cufundându-te în vicii. Nu este recomandat să se consume alcool, droguri, să recurgi la jocuri de noroc.

Vărsător: Ai senzația că nu te mai identifici în situația actuală, îți dorești cu totul altceva de la viață. Toate aceste stări de revoltă interioară sunt benefice, deoarece te vor scoate din zona de confort.

Pești: Simți nevoia să te răsfeți într-un mod clasic, înot, masaj, să acorzi mai mult timp pentru relaxare. Seara ți-ar plăcea să aducă declarații de dragoste din partea partenerului, dar acestea întârzie să apară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.8116 secunde