HOROSCOP

232
HOROSCOP - hhh-1553043787.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă mai gândiți zilele astea să plecați pe undeva în week-end sau să strângeți banii pentru sărbători. E posibil să luați niște bani în plus față de salariu. 


Taur: Poate puneți la cale o escapadă turistică, în doi, să cimentați o relație, să vedeți dacă promite să fie de viitor relația voastră. Poate le cereți credit celor de la bancă, să vă descurcați mai bine cu banii. 


Gemeni: E cineva care insistă să fiți împreună sau din nou, că nu concepe să vă piardă și o să-i dați un răspuns, că știți ce vreți. Vă pregătiți de zor de o relansare și aveți nevoie de acordul celor din jur, să vă aprobe creațiile. 


Rac: Se poate să ieșiți la un eveniment monden și să vă mai spălați gândurile, după o discuție mai aprinsă cu partenerul de viață. Poate aveți de pus niște lucruri la punct într-o ședință și o să vă impuneți punctul de vedere. 


Leu: E cineva de care vă pasă și o să ieșiți la o cafea, să discutați ceva referitor la viitorul relației, care chiar promite. Confirmări din diverse părți, primiți aprobări, bani și o să puteți semna un contract. 


Fecioară: O persoană care vă iubește vă face program de ieșit în week-end și poate alegeți împreună destinația. Este posibil să aveți o întrevedere cu un partener de afaceri și o să discutați pe-ndelete despre un proiect. 


Balanță: O să vă bucurați de sosirea cuiva de la drum și vă faceți program pentru următoarele zile să știți ce-aveți de făcut. Poate va trebui să renunțați la o colaborare ca să vă rămână timp și pentru familie. 


Scorpion: O să vă meargă și mai bine relația de cuplu, cu condiția să mai lăsați de la voi, să-i acordați mai multă încredere partenerului. Se poate rezolva o situație scriptică și să aveți dreptul să obțineți o nouă funcție. 


Săgetător: Vă programați la un control medical sau ajutați pe cineva mai în vârstă din familie să ajungă la doctor. Faceți și monetarul, să vedeți dacă v-ajung banii să mai construiți ceva pentru casă. 


Capricorn: Este foarte posibilă o invitație la masă, poate fi un rendez-vous în toată regula și cu declarații de dragoste, relația trece la alt nivel. O să vă-ntelegeți mult mai bine cu colegii, cu șefii și-o să aveți randament bun la slujbă. 


Vărsător: E posibil să luați bani și să faceți măcar o parte din lucrurile pe care vi le-ați propus, dacă nu v-ajung banii pentru toate. O să interacționați cu oameni care pun umărul la un proiect, dar va trebui să vă armonizați. 


Pești: Poate dați drumul unei afaceri, vă reprofilați, c-ați descoperit ceva nou și incitant care va întreține spiritul viu. Se pot întâmpla multe lucruri care să vă facă fericiți.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Martie 2019
Stire din Fun : Pescuit, lectură și-un viol
Miercuri, 20 Martie 2019
Stire din Fun : "Barbie divorțată", cea mai tare!
Miercuri, 20 Martie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 19 Martie 2019
Stire din Fun : Poza soției, veritabil etilotest
Marţi, 19 Martie 2019
Stire din Fun : Avocații au sufletul odihnit
Marţi, 19 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 19 Martie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 18 Martie 2019
Stire din Fun : Filmul prost este de vină
Pagina a fost generata in 0.9678 secunde