Horoscop

231
Horoscop - horoscop-1515507359.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu este recomandabil să vă programați treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute. Dimineață aveți de alergat pentru a rezolva câteva probleme.

Taur: Este o zi favorabilă activităților legate de cămin și de afaceri. Acum este momentul să vă puneți ideile în practică, mai ales că beneficiați și de ajutorul familiei. Aveți ocazia să faceți transformări în casă.

Gemeni: Sunteți hotărât să ieșiți din tipare și începeți o lucrare complexă, la care vă gândiți de mult. Puteți să faceți schimbări importante în casă. De asemenea, faceți câteva drumuri scurte, în interesul familiei.

Rac: Se pare că aveți probleme de natură sentimentală și nu este exclus să deveniți melancolic. Vă reveniți după-amiază, când vă dedicați activităților casnice. Puteți avea succes la lucrări de reparații sau curățenie.

Leu: Țineți neapărat să fiți gospodar și se pare că reușiți. Sunteți într-o formă fizică foarte bună și aveți șanse să terminați tot ce vă propuneți. Nu vă certați cu partenerul de viață din cauza investițiilor pentru casă!

Fecioară: Dimineață, simțiți nevoia să faceți câteva schimbări prin casă și aveți șanse să vă descurcați. Trebuie să alergați puțin și să faceți niște cheltuieli. O rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani.

Balanță: Ar fi bine să acordați mai multă atenție activităților casnice, chiar dacă vă preocupă chestiunile de afaceri. La serviciu, intuiția vă ajută foarte mult, dar este indicat să țineți cont și de părerile colegilor.

Scorpion: Copiii vă apreciază planurile de reamenajare a locuinței, însă ar fi bine să țineți cont și de părerile partenerului de viață. După-amiază, s-ar putea să primiți o veste proastă în legătură cu o rudă.

Săgetător: În fine, aveți resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le visați. Pentru aceasta, trebuie să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață.

Capricorn: Puteți să terminați o lucrare în casă, începută acum câteva zile. O rudă mai în vârstă din familie vă ajută financiar, însă încearcă să vă impună ideile sale.

Vărsător: Sunteți hotărât să vă ocupați mai mult de problemele casnice. Dimineață, aveți ocazia să cumpărați o casă la un preț bun sau să faceți un schimb avantajos.

Pești: Dacă intenționați să faceți schimbări în casă, acum este momentul, pentru că vă puteți baza pe ajutorul celor din jur. Vă recomandăm să nu vă enervați dacă cineva, din prea mult zel, vă bate la cap cu tot felul de sfaturi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 19 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3882 secunde