Horoscop

225
Horoscop - horoscop-1513167701.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi ziua într-un mod foarte plăcut. Atât în plan profesional, cât și acasă, reușești să te faci remarcat. Partenerul de viață îți va mărturisi ceva deosebit. 

Taur: O vizită îți dă planurile peste cap și te împiedică să faci o deplasare de mult timp așteptată. Prietenii îți vor înveseli însă seara și te vor scoate din starea de depresie. 

Gemeni: Simți că trebuie să faci o investiție în niște lucruri pe care partenerul de viață nu le agreează. Ar fi bine să te consulți cu el înainte de a da o avere pe ceva ce îți va aduce reproșuri în casă. 

Rac: Te așteaptă câteva încercări grele astăzi, mai ales în plan profesional. Ai grijă ca lucrurile să nu scape de sub control, mai ales spre seară. 

Leu: Drama unui prieten te afectează și te face să îți schimbi, cel puțin pentru moment, perspectivele în viață. Pui mai mare preț pe familie și sănătate. 

Fecioară: Banii nu mai sunt o problemă după ce o persoană de la care nici nu te așteptai îți bagă în cont o sumă considerabilă. Ce ai de făcut pentru ei, vei afla zilele următoare. 

Balanță: Nu te lăsa influențat de prieteni când vine vorba de viața de cuplu. Alocă-ți mai mult timp pentru activitățile casnice și familie. 

Scorpion: Un membru al familiei are să îți reproșeze ceva. Nu uita să fii calm și să chibzuiești bine problema: nu cumva chiar are dreptate? Spre seară, atmosfera se detensionează. 

Săgetător: Cele mai frumoase lucruri din viață te înconjoară și îți fac ziua minunată. Nu uita să-ți împărtășești sentimentele cu persoana iubită. 

Capricorn: Muncești de mult timp la un proiect ce pare să nu se mai termine. Vești bune: în curând, vor începe să apară și rezultatele. 

Vărsător: Menajează-ți eforturile și nu te implica prea mult în activități care nu îți aduc rezultate pe măsură. La prânz vei afla vești importante care îți vor schimba în bine ziua. 

Pești: Îți faci planuri de vacanță, pui bani de-o parte și abia aștepți să pleci. Partenerul de viață nu pare la fel de încântat, însă rămâi la planurile tale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3033 secunde