€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Marţi, 12 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Dimineață primiți o veste proastă de la o rudă din altă localitate. Sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, peste posibilitățile dumneavoastră.

Taur: S-ar putea să vă supărați pe un prieten care nu vă returnează un împrumut. Nu vă ambalați, s-ar putea să nu o facă intenționat! Vă recomandăm să aveți răbdare și să fiți înțelegător cu cei din jur.

Gemeni: Relațiile sentimentale se pot tensiona și mai mult, din cauza discuțiilor în contradictoriu. Vă recomandăm să fiți mai atent cum vorbiți. La nervi, este posibil să rostiți cuvinte grele.

Rac: Ar fi bine să vă rezolvați problemele importante dimineață, când sunteți mai energic. După-amiază, s-ar putea să fiți dezamăgit de un prieten în care ați avut încredere.

Leu: Relațiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental. Nu refuzați comunicarea cu cei din jur și exprimați-vă clar, pentru a evita neînțelegerile!

Fecioară: Aveți tendința să criticați pe toată lumea. Vă sfătuim să nu exagerați, pentru că este posibil să jigniți o persoană mai în vârstă din familie.

Balanță: Totul pare să vă meargă perfect și nimic nu vă poate indispune. Sunteți nerăbdător să vă exprimați și să acționați. 

Scorpion: Sunteți decis să faceți schimbări radicale în privința relațiilor sentimentale. Planurile pe care vi le-ați făcut pentru azi au mari șanse de reușită, dar trebuie să aveți răbdare.

Săgetător: Aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară, care vă stresează de câteva zile. Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor și întâlniri cu persoane importante.

Capricorn: Dimineață aveți de făcut câteva drumuri scurte în interes personal. Vă recomandăm să fiți foarte atent cu banii și cu documentele, să nu le uitați pe undeva.

Vărsător: Vă indispun pierderile pe care le-ați suferit cu o afacere nerentabilă. Traversați o perioadă în care credeți că toți vă sunt împotrivă și că nu vă iese nimic. 

Pești: Nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme la serviciu. Vă recomandăm să vă păstrați calmul, pentru că o ceartă ar agrava situația.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8231 secunde