Horoscop

240
Horoscop - horoscop-1512910428.jpg

Articole recomandate

Berbec: Săptămâna aceasta, te vei convinge de natura prietenilor de care te-ai înconjurat, ocazie cu care poți scăpa de cei care îți aduc doar prejudicii. Vor rămâne alături de tine doar prietenii adevărați.

Taur: Vei întâmpina probleme multe la locul de muncă și vei avea tendința de a arunca vina pe colegii tăi. Totuși, ar fi ideal să-ți reorganizezi stilul de viață. Analizează atent și vei găsi cauzele reale ale problemelor tale. 

Gemeni: Vei primi lecții importante de viață din partea familiei tale. Cu toate că i-ai neglijat în ultima perioadă, au rămas alături de tine și te-au vegheat din umbră. Ar fi indicat să le răsplătiți încrederea.

Rac: În segmentul familial se întrezăresc lecții de viață foarte interesante. Discuțiile cu un membru mai în vârstă al familiei îți vor oferi multe răspunsuri ce te vor ajuta în relaționarea cu ceilalți.

Leu: Alege-ți cu grijă vorbele, controlează-ți reacțiile și cântărește bine toate deciziile pe care intenționezi să le iei. Vei relaționa cu foarte multă lume. Ar fi indicat ca după toată această forfotă cotidiană să te retragi alături de cei dragi.

Fecioară: Este posibil să primești bani sau cadouri, însă nu te vei mulțumi doar cu atât. Tinzi să dorești din ce în ce mai mult și riști să pierzi esența.

Balanță: Ești foarte hotărât să faci o schimbare majoră în viața ta. Pune-le pe hârtie și apucă-te de treabă. Cu toate acestea, ar fi bine să ții cont și de părerile celor din jur.

Scorpion: Chiar dacă ești prins în treburile cotidiene, toate gândurile se vor îndrepta către nevoile tale sufletești. Te simți vulnerabil și cauți permanent soluții de a scăpa de această stare. Fii discret, evită să împărtășești altora lipsurile tale!

Săgetător: Rezolvă-ți problemele cu prietenii. Expune-le problemele tale, dar în același timp ascultă-i și pe ei. Discuțiile vor scoate la iveală carențe de care nu aveați habar.

Capricorn: Ești solicitat serios la locul de muncă. Vei fi scos la tablă și vei prezenta nivelul eforturilor tale. Fii atent la vorbe, deoarece vor căuta să te destabilizeze emoțional.

Vărsător: Dacă ai în plan să schimbi peisajul, acum ar fi momentul să stabilești locația. Ai liniștea și inspirația necesară pentru a lua deciziile cele mai indicate. Poți cere o părere și celor din jurul tău!

Pești: Dacă ai de plătit datorii, acum ar fi momentul potrivit. Ar fi bine să vă revizuiți atitudinea față de aspectele materiale ale vieții. Riscați să ajungeți într-un punct critic al vieții voastre în care vă veți umple de regrete. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4055 secunde