HOROSCOP

208
HOROSCOP - horoscop-1437397234.jpg

Articole recomandate

Berbec: Mai multă relaxare nu ar strica, dar tu știi că treburile pe care le ai de rezolvat nu suportă amânare. Ar trebui să ridici această problemă, mai ales că după o perioada de odihnă vei reuși să dai mai mult randament.

Taur: Nu este în interesul tău să faci pe placul unor persoane care se comportă sub orice critică. Ar fi bine să înveți să mai spui și nu. Cei care te cunosc știu ce fel de om ești, nu trebuie să demonstrezi nimic, nimănui.

Gemeni: Primești indicații care te ajută mult în drumul tău prin viață. Ai mare noroc să întâlnești câțiva oameni care chiar îți vor schimba viața în bine. Nu are rost să mai cauți! Ajutorul real este chiar în mâinile tale.

Rac: Dacă sănătatea este perfectă, la capitolul finanțe nu stai la fel de bine. Este greu pentru tine să începi o afacere pentru că nu ai un ajutor din partea nimănui. Ar fi indicat să te regândești la o colaborare.

Leu: Te descurci în tot și în toate, dar atunci când vine vorba despre cariera unor persoane la care ții foarte mult, nu știi ce sfaturi să dai ca să fii bine înțeles. Este foarte bine că te implici și vrei să ajuți, dar vezi în ce măsură gestul tău este înțeles ca atare.

Fecioară: Primești un tratament deloc plăcut din partea unei persoane căreia altădată i-ai acordat întreaga ta încredere. Este prea târziu acum pentru regrete, dar este timpul perfect să trasezi o barieră foarte solidă între voi.

Balanță: Ai idei bine intenționate, dar care nu corespund cerințelor de la locul de muncă. Dacă ai fi lăsat să te desfășori așa cum îți place ție cel mai mult, în liniște, totul ar fi mult mai performant.

Scorpion: Amintirile din trecutul îndepărtat îți invadează prezentul, fapt pentru care te cuprinde nostalgia. Uneori, ajutorul de specialitate este necesar. Nu reușești să te detașezi de anumite persoane, și suferi teribil din acest motiv.

Săgetător: Ești un om norocos pentru că veștile bune se țin scai de tine. Cum ar fi dacă ai face totul așa cum îți dictează inima? Mult mai bine, să știi. Ia decizii precise, altfel riști să regreți consecințele.

Capricorn: Nepăsarea ta este durere pentru mulți din familie. Dacă ai promis că ajuți, atunci nu te dezice de acest aspect. Nu uita că cei din jur și-au cam pierdut încrederea în tine.

Vărsător: Te implici într-o serie de activități care mai de care mai distractive și simți că, în sfârșit, ai parte de un pic de relaxare. Uneori, astfel de momente sunt cele care îți încarcă bateriile. Totuși, nu uita de sarcinile urgente!

Pești: Încetul cu încetul faci ca totul să se transforme într-o poveste de dragoste parcă ruptă dintr-un scenariu de film. Ai atitudine, și acest lucru devine principala ta atracție. Faci față multor teste la care ești supus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 20 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 17 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 13 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 11 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4278 secunde