HOROSCOP

199
HOROSCOP - horoscop-1434713767.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să sufe-riți pierderi financiare ca urmare a eșecului unei afaceri. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate și din cauza dificultăților de comunicare.

Taur: Deveniți irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperați nervozitatea, riscați să jigniți un prieten. Nu este o zi bună pentru a susține examene sau proiecte și nici pentru călătorii.

Gemeni: Întâmpinați mai multe obstacole și aveți impresia că vă irosiți energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înțeleg și încearcă să vă ajute.

Rac: Aveți tendința de a reacționa impulsiv și riscați să vă îndepărtați partenerii de afaceri și prietenii. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă diplomație.

Leu: Un prieten nu își respectă promisiunea făcută cu puțin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervați, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective.

Fecioară: Astăzi nu este indicat să vă ocupați de probleme care necesită mult tact. Sunteți irascibil și nu reușiți să fiți convingător. În schimb, relațiile cu partenerul de viață sunt foarte bune.

Balanță: Aveți de gând să vă asumați prea multe responsabilități și s-ar putea să nu le faceți față singur. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscați să aveți pierderi financiare.

Scorpion: În prima parte a zilei este posibil să aveți dificultăți de comunicare, ce vă pot afecta relațiile sociale și sentimentale. Nu este momentul să începeți noi activități.

Săgetător: Vă dedicați unor activități intelectuale, cu riscul de a vă îndepărta de prieteni, dar satisfacția morală este deosebită. Reușiți să rezolvați toate problemele familiei.

Capricorn: Resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedică să vă exprimați clar. Din cauza dificultăților de comunicare, este indicat să amânați întâlnirile programate pentru azi.

Vărsător: Dimineață s-ar putea să fiți indispus din cauza unor mici probleme de sănătate și să deveniți mai puțin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață.

Pești: Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Șansele de a obține câștiguri financiare sunt mici. Relațiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordați mai multă atenție partenerului de viață.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4022 secunde