HOROSCOP

207
HOROSCOP - horoscop-1431949774.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primele clipe sunt mai grele pentru că îți lipsește entuziasmul. Dar pe măsură ce prinzi ideea, vei vedea că nimic nu ți se va mai apărea dificil. Bazează-te doar pe forțele tale!

Taur: Dacă vrei să dai sfaturi bune, trebuie să ai mare grijă să nu fii interpretat eronat. O pauză este binevenită dacă vrei să meditezi asupra problemelor care te macină.

Gemeni: Încercarea moarte n-are. Cel puțin în cazul tău. Ai încercat toate metodele necesare pentru a reuși în viață și, chiar dacă nu ai fost mereu în prim-plan, ai știut să te faci remarcat în cele mai originale moduri.

Rac: Sănătatea este foarte importantă pentru tine, drept dovadă vei încerca pe cât posibil să fii în concordanță cu sfaturile medicilor. Schimbarea stilului de viață vine la pachet cu prea multe responsabilități.

Leu: Te simți copleșit de tot ce se întâmplă în jurul tău, dar găsești puterea de a merge mai departe. Așa cum era de așteptat, începutul de săptămână te-a prins iar neodihnit.

Fecioară: Ai un plan bine pus la punct, dar motivația de a da startul este tot mai mică. Cu ajutorul unor persoane apropiate vei reuși să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus.

Balanță: Prea multă generozitate din partea ta atrage de la sine câteva idei preconcepute. Mulți vor crede că ascunzi ceva, dar de fapt intențiile tale sunt dintre cele mai bune.

Scorpion: Ai grijă cui spui secretele tale. S-ar putea să descoperi că, fără un scop anume, persoana în cauză va povesti tuturor ce și cum. Ar fi bine să te limitezi la doar câțiva prieteni de încredere.

Săgetător: Noutate pe plan sentimental. Ori vei relua o relație veche, ori vei întâlni o persoană străină, cert este că sentimentele tale vor exploda. Se anunță o perioadă plină de încărcătură sentimentală.

Capricorn: Cariera este și va fi mereu pe primul plan în ceea ce te privește. Degeaba îți spun cei din jur că munca în exces dăunează grav sănătății. Atunci când muncești cu drag se întâmplă exact contrariul!

Vărsător: Săptămâna aceasta te așteaptă o sumă mare de bani. Vei reuși să îți cumperi ceva la care ai visat mereu. Și vei avea parte de multe clipe frumoase alături de cei din familie.

Pești: Echilibru în tot ceea ce faci. Acesta este secretul cel mai de preț, pe care nu te oprești să îl spui și celorlalți. Ești un exemplu printre oameni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3877 secunde