HOROSCOP

205
HOROSCOP - horoscop-1431601801.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești de admirat pentru puterea de muncă de care dai dovadă. Chiar dacă cei din jur trag de tine în stânga și în dreapta să îi ajuți, tu ești disponibil și le dai soluții la problemele lor.

Taur: Un prieten vechi are nevoie de câteva sfaturi. Inițial, vei spune că nu este de competența ta să îl ajuți, dar din discuție în discuție, veți reuși să ajungeți la un consens.

Gemeni: Uitarea este cheia. Încearcă să te detașezi de lucrurile din trecut care te opresc să te dezvolți frumos. Trebuie să știi că cel mai important lucru este să îți accepți trecutul cu toate aspectele sale.

Rac: Oscilezi în a lua câteva decizii importante, pentru că ți-e teamă să nu strici totul acum, la final. Să știi că este important pentru tine să îți în-vingi temerile. Doar așa vei reuși să crești.

Leu: Incapacitatea ta de a-i ierta pe cei care ți-au greșit se transformă în propria armă. Ar fi bine să mai lucrezi la acest aspect, pentru că ai nevoie de liniște în sufletul tău.

Fecioară: Învață să nu mai trasezi limite. Nu te mai opri la anumite lucruri doar pentru că așa consideri tu că este mai bine pentru reputația ta. Fără provocare, nu vei reuși niciodată să te dezvolți.

Balanță: Dacă vei renunța la atitudinea de victimă, vei avea șansa să observi cum starea ta de spirit se îmbunătățește. Dacă mai continui cu atitudinea ta negativistă, vei respinge tot ce e frumos în jurul tău.

Scorpion: Acum, că ai aflat cum stau lucrurile, ar fi indicat să o iei ușor și, treptat, să te reintegrezi în grupul pe care l-ai părăsit fără un fundament anume. Prietenii te așteaptă cu brațele deschise.

Săgetător: Apar câteva probleme la locul de muncă și bagi de seamă că vina îți aparține în totalitate. Ai lăsat pe mâine ce puteai face azi și nu mai faci față sarcinilor de serviciu.

Capricorn: Copiii sunt mândria ta, faci totul pentru ei, dar pe zi ce trece, apare sentimentul că faci prea puțin. Ești prea perfecționist, mai multă relaxare ar fi ideală acum.

Vărsător: Bucuria de a petrece cât mai mult timp lângă familie îți este umbrită de o veste care te anunță că trebuie să pleci, din nou, într-o călătorie de afaceri.

Pești: Intențiile tale sunt dintre cele mai bune, dar nu același lucru vor spune și colegii de birou. Chiar dacă tu faci tot posibilul să menții o atmosferă plină de relaxare, există și persoane care nasc tensiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.651 secunde