HOROSCOP

215
HOROSCOP - horoscop-1431515870.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sfaturile pe care le primești de la un coleg de servi-ciu au ca rezultat o bună colaborare. Vei fi în centrul atenției, pentru că ideile tale creative sunt cele mai bune.

Taur: Astăzi ai ocazia să îți dovedești talentul și creativitatea. Poți să te bazezi pe intuiție. Petreci după-amiaza alături de partenerul de viață și de persoanele mai tinere din familie.

Gemeni: Primești aprobările pe care le aștepți de foarte multă vreme și acest lucru îți dă încredere în forțele proprii. Acum poți demara un proiect pe care l-ai planificat de multă vreme.

Rac: Trecutul te urmărește astăzi pas cu pas, astfel că nu ai pic de liniște. Exagerarea este cuvântul zilei pentru tine, căci redeschizi discuții din trecut, stârnind noi conflicte cu cei din familie.

Leu: Ai situația sub control și acest lucru te face să fii plin de bucurie. Toată lumea ascultă propunerile tale. Traversezi o perioadă bună pe toate planurile.

Fecioară: O persoană mai în vârstă te va convinge că drumul pe care ai luat-o nu duce unde trebuie, dar vei putea face față tuturor provocărilor. Ar fi bine să ții cont totuși de acest sfat.

Balanță: Dorințele tale sunt pe punctul de a se îndeplini, mai ales dacă muncești din plin pentru acest lucru. Nu vei primi nimic fără efort și strădanie.

Scorpion: Trebuie să iei o decizie importantă azi, de aceea faci verificări peste verificări și tot nu reușești să fii convins că alegerea pe care o faci este cea mai bună.

Săgetător: Ajungi la concluzia că anturajul din care faci parte nu te mulțumește pe deplin, fapt pentru care te retragi. Este o alegere interesantă, nu trebuie să îți faci griji că vei fi blamat.

Capricorn: În cuplu, totul merge perfect. Este un moment prielnic pentru cei singuri să-și întâlnească jumătatea. Spre seară, veți avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Vărsător: Problemele pe plan sentimental se pot agrava. Vă sfătuim să fiți atent la dorințele partenerului și să nu-l neglijați în favoarea jobului.

Pești: Vor fi multe de făcut și nu prea vei avea timp pentru tine. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practici în timpul liber să îți dea ocazia să îți îmbunătățești situația materială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2979 secunde