HOROSCOP

251
HOROSCOP - horoscop-1430916666.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță o zi importantă deoarece vei fi nevoit să iei câteva decizii care îți vor schimba viața într-un mod bun. Ai putea încerca să ceri sfaturi de la familie.

Taur: Experiența te recomandă pentru un nou loc de muncă, unde meritele tale vor fi apreciate la adevărata lor valoare. Cu toate acestea, parcă nu ai vrea să abandonezi proiectele pe care le-ai început.

Gemeni: Neînțelegerile care apar azi pe fondul stresului te vor scoate din sărite. Reacția ta va fi una nu foarte plăcută, dar vei avea șansa să te recompensezi față de persoanele cărora le-ai greșit.

Rac: Este în favoarea ta să o iei de la capăt fără a ține cont de ce cred cei din jur despre tine. Dacă tu știi că deciziile pe care le iei sunt bune, nu mai contează ce spun ceilalți.

Leu: Sănătatea ta este din ce mai bună, dar nu uita cât de mult ai muncit cu propria voință pentru a ajunge în acest punct. Nu vrei să fii în centrul atenției, dar nici nu îi lași și pe ceilalți să aibă puncte de vedere.

Fecioară: Dramatizezi foarte mult situațiile, și îți manifești neîncetat nemulțumirea față de reacțiile necontrolate ale unui coleg de birou. Ar trebui să ții cont că are și el partea lui de dreptate.

Balanță: Dacă nu poți accepta că nu toate lucrurile pot fi controlate, trebuie să știi că vei trăi multe momente de tristețe. Din când în când ar trebui să lași garda jos.

Scorpion: Pleci dintr-un loc în care te simțeai în plus și ajungi exact în aceeași situație. Nu dispera! Vei vedea că treptat te vei integra și totul va fi în favoarea ta.

Săgetător: Decizia cea mai mare vine la pachet cu criticile partenerului de viață. Dacă vei mai continua să faci totul de capul tău, s-ar putea să nu mai fii la fel de bine văzut.

Capricorn: Există momente în care cei din jur se tem că muncești prea mult și sănătatea ta este pusă în pericol. E bine să lucrezi mai mult, dar tu ai ajuns la epuizare.

Vărsător: Primești o veste bună încă de la primele ore ale dimineții, deci vei avea toate motivele să te bucuri o zi întreagă. Ar trebui să privești mai des și latura frumoasă a lucrurilor.

Pești: Vorbele aruncare în vânt, fără un fundament solid, sunt adevărate arme pentru persoanele împotriva cărora le arunci. Ar trebui să empatizezi mai mult și vei vedea că oamenii apreciază acțiunile tale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3502 secunde