HOROSCOP

208
HOROSCOP - horoscop-1430390287.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai o voință de fier și tot ce îți dorești este ca cei din jur să perceapă corect mesajele pe care le transmiți prin tot ceea ce faci. Muncești cu drag și reușești să eclipsezi pe toată lumea.

Taur: Nu ai idee ce urmează să se întâmple în urma deciziilor pe care le vei lua, dar te lași condus de soartă. Nu mergi mai departe pentru că vrei să termini ce ai început.

Gemeni: Sănătatea ți-a jucat feste o perioadă, dar schimbarea obiceiurilor de viață te-a făcut să uiți ce este aceea durere. Ai mare grijă la excesele alimentare!

Rac: Urmează câteva zile de relaxare și distracție la maxim, motiv pentru care îți încarci bateriile cum poți tu mai bine. Odihna ar trebui să își facă mai mult loc în viața ta.

Leu: Determinarea cu care lucrezi te va face să exclami că munca este cheia spre un succes garantat. Nu trebuie să fii prea dur cu tine, dar nici să devii un delăsător. Menține un echilibru.

Fecioară: Atunci când simți că viața îți oferă mai puțin decât îți dă, nu trebuie să fii furios. Toate la timpul lor, pentru că totul are un scop. Învață-ți lecțiile cu demnitate.

Balanță: Un singur gând negativ și lumea ta va arăta ca după un dezastru. Atragi lucrurile rele asupra ta prin felul în care te raportezi la viață. Fii mai optimist.

Scorpion: Nu ți-ar strica să petreci mai mult timp în com-pania persoanei iubite. Să știi că nu o vei putea neglija la nesfârșit. Totul are un preț! Învață să fii mai altruist.

Săgetător: Din prea mult bun simț te abții și nu spui adevărul. Preferi să ții doar pentru tine anumite secrete, fapt care te va conduce încet și sigur spre un soi de ușoară depresie.

Capricorn: Atunci când cineva îți cere ajutorul, primul lucru pe care îl faci este să te plângi că nu ai timp, bani, că nu poți, și tot așa. Nici măcar nu vrei să încerci. Nu uita că oricând ai putea trece și tu prin situații grele.

Vărsător: În preajma oamenilor cu care lucrezi te simți ca peștele în apă. Nu în largul tău, ci tăcut. Nu prea ai ce să spui pentru că ți-ai dat sea-ma că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Ai putea să le dai câteva sfaturi utile.

Pești: Comunicarea în cuplu este foarte importantă. Tu militezi pentru acest lucru, dar nu știi cum să îl convingi pe cel de lângă tine că a vorbi despre probleme este ceva natural și chiar indicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Fun : Cum păcătuiesc măicuțele
Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Fun : Așa bunică, așa nepot
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : Trei reguli, după  noaptea nunții
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : Tratament preferențial pentru nevastă
Pagina a fost generata in 0.7882 secunde