HOROSCOP

232
HOROSCOP - horoscop-1429797796.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că sunteți nemulțumit de tot ce se petrece în jur și vă ieșiți ușor din fire. Vă sfătuim să nu exagerați și să vă controlați reacțiile.

Taur: Se pare că astăzi aveți un spirit critic ieșit din comun și aveți tendința să faceți o tragedie din orice mărunțiș. După-amiază începeți să vă pregătiți pentru o călătorie în interes personal.

Gemeni: Dimineața se pare că reușiți să vă dezamăgiți un prieten apropiat. Sunteți predispus la gafe. Vă sfătuim să nu îi căutați nod în papură partenerului de viață.

Rac: S-ar putea să fiți neliniștit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul să vă faceți probleme. După-amiază, o rudă apropiată vă împrumută o sumă importantă sau vă propune o colaborare de pe urma căreia puteți câștiga bine.

Leu: Aveți tendința de a deveni prea insistent cu cei din jur și chiar sâcâitor. Neînțelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebați-vă dacă nu cumva exagerați!

Fecioară: Se pare că acordați prea multă importanță unor probleme mărunte și că sunteți tentat să exagerați. Încercați să vă detașați! Grijile nejustificate ar putea să vă afecteze sănătatea.

Balanță: Faceți câteva drumuri scurte, în care reușiți să îmbinați interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însă, ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare.

Scorpion: Din cauza oboselii, este posibil să fiți din cale afară de nervos și să vă controlați cu mare greutate. Nu este exclus să vă certați cu cei din jur.

Săgetător: Aveți tendința să vă enervați fără motiv, ceea ce vă poate pune în situații neplăcute. Vă recomandăm să evitați activitățile sociale și afacerile, pentru că aveți prea puține șanse de reușită.

Capricorn: Se pare că aveți dificultăți de concentrare. Vă sfătuim să nu vă ocupați de mai multe lucruri în același timp, pentru că riscați să aveți surprize neplăcute.

Vărsător: Un prieten vă redă buna dispoziție și optimismul propunându-vă o colaborare. Vă recomandăm să terminați ce ați început și să nu neglijați problemele familiale.

Pești: Dimineață sunteți predispus la exagerări. O discuție banală cu un coleg de serviciu poate să degenereze într-o ceartă serioasă. Puteți evita divergențele, dacă nu încercați să vă impuneți punctul de vedere.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 20 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 17 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5555 secunde