HOROSCOP

237
HOROSCOP - horoscop-1429441289.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este foarte posibil să ai parte de unele reușite în plan profesional. O lucrare mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce va atrage aprecierea colegilor.

Taur: Deși există unele nemulțumiri, se poate spune că relația ta de dragoste funcționează bine. Este posibil să apară unele discuții legate de investițiile ce ar trebui să fie făcute în comun.

Gemeni: Entuziasmul sentimental va fi la limita superioară. Vei comunica bine cu ființa iubită și veți reuși să vă puneți de acord asupra unor proiecte de interes comun.

Rac: Timpul liber petrecut în compania partenerului va fi un prilej de relaxare. Va trebui să acorzi ceva mai multă atenție sănătății, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme pe fond nervos.

Leu: Vei fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant vei reuși să-ți canalizezi energia spre chestiuni concrete. Vei avea sentimentul că muncești în zadar, că eforturile tale nu sunt judecate așa cum se cuvine.

Fecioară: Este important să adopți politica pașilor mărunți, dacă dorești să faci lucruri deosebite. Nu este o zi bună pentru a semna un acord sau pentru a participa la nego-cieri.

Balanță: Nu ești într-o formă nemaipomenită. Contrar obiceiu-lui, ai tendința de a fi mai puțin tolerant, mai puțin diplomat cu partenerul de suflet și din acest motiv ai putea avea o discuție mai aprinsă cu acesta.

Scorpion: Este posibil ca partenerul tău să aibă o problemă de sănătate. Nu este cazul să faci investiții deosebite, căci totul se va rezolva de la sine. Multă grijă și la sănătatea ta, ca să nu stați amândoi în pat.

Săgetător: Nu ești în forma ta cea mai bună, așa că ar fi bine să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Nici din punct de vedere mintal nu vei funcționa la nivelul obișnuit.

Capricorn: Este posibil să cheltuiești o sumă de bani pentru îmbunătățirea sănătății, dar rezultatele te vor satisface. Încearcă să fii mai ponde-rat, altfel există riscul de a face greșeli.

Vărsător: Ai tendința de a-ți asuma riscuri inutile, ceea ce îți poate aduce neplăceri. Implicarea în discuții în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare.

Pești: Inițiativele tale se vor bucura de succes, ceea ce îți va îmbunătăți starea de spirit. Îți vei canaliza energia spre scopuri practice, ceea ce-ți va aduce multe satisfacții și relaxare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 17 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3195 secunde